Наскоро ми направи впечатление, че когато карам с включени светлини значително загрява (направо си пари) "врътката" за регулиране на височината на фаровете. Някой друг забелязвал ли е подобен феномен. Когато изключа фаровете и продължа да си карам така, няма проблем. Нормално ли е това? Става въпрос за Corolla E 11, нищо не съм пипал по светлините.
Благодаря предварително!
Странен проблем с corolla e11
едва ли се загрява чак толкова от това осветление на "врътката", но пък може и да си прав - ще го елиминирам за да видя дали ще се оправиPetar написа:Mislia 4e e normalno ako na vrytkatati sinvola sveti v smisyl ima lampi4ka nohtem da se vijda
Toyota Corolla AE111 4A-FE 1998, ще я поливам да стане Lexus
някой може ли да ми обясни за какво служи starter relay (номер за 4A-FE и други е 28300), (освен за подаване на ток към стартера) - прецакало се е и не пали, обаче след като я запалих (с кабелче от акумулатора директно към стартера - не ми се смейте нямаше как да я подкарам иначе) и при извадено това реле (за да си го търся по магазините), колата прекъсва, дави се като и подам рязко газ - дали е заради липсата на това реле или нещо съм прецакал през това време, защото преди това не е правила така.
Toyota Corolla AE111 4A-FE 1998, ще я поливам да стане Lexus