Колеги помогнете че прочетох 1000 сайта и не мога да се ориентирам.
Искам да сложа 16-ки на Авенсиса, оправих се с болтове, централен отвор обаче офсета ми разказа играта. Сега съм със 17-ки оригинални на тойота и 5х100 болтове. Не знам какъв офсет са.
Какъв е офсета по книга на АВенсиса и до колко мога да го променям. Въпросните 16-ки са с офсет 42 и са оригинални от Голф BBS юбилеен модел на голф. Ще станат ли?
Размер на джанти на Авенсис 2003+, проблем с офсета
Размер на джанти на Авенсис 2003+, проблем с офсета
Последно промяна от jovko на 12 Юли 2009 23:06, променено общо 1 път.
TOYOTA Avensis T4 D-4D 2.0
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
42 ще паснат задължително... Аз на королата съм сложил джанта с ЕТ35, а може и по-малко... А и като цяло не виждам причина да не стане... Някой някъде беше писал, че щяло да му строши окачването, но нещо не ми се вярва, особено при такива малки разлики...
Ако е огромна разлика, може би, но пак нещо не връзва... Слагай ги и им се радвай 

Когато купувах заради гаранцията попитах дали мога да сложа с офсет 38,официалния отговор беше ,че до 40 е допустимо.Взех ги с TUV сертификат и там бяха от 35 до 40.Има такава тема там е снимката.Но едва ли 2мм имат значение,макар,че при мен се усети стана по-твърда и чувствителна,може би заради това ,че сложих същите гуми.
AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007