Zakupuvane na Toyota paseo 1.5 97'

WarsteineR

Zakupuvane na Toyota paseo 1.5 97'

Мнение от WarsteineR » 15 Юни 2009 01:51

Pyrvo izvinqvam se, 4e ne pisha na bg no nqmam fonetika..
Ta da preminem na vyrposa dnes si haresah goreposo4eniq avtomobil poneje mi trqbva malka i ikonomi4na kola, koqto da ne mi suzdava mnogo problemi :whistle: .Cenata me ustroiva ima si klimatik na 155 hiledi e zapazen interior.. sledi ot lek 4elen udar(porazmesteni sa farovete i miga4ite) no nishto seriozno struva mi se. I poneje sum nevej v qponskoto avtomobilostroene, no sum 4uval samo hubavi neshta za razlika ot italqnskoto :) iskah da vi popitam za orientirovu4na cena pri smqna na rolki remaci masla i filtri. Sushto taka 6te mi trqbvat zadniq spoiler ediniq stop i vunshnata kpa4ka za rezervoara i pri tqh ako mi dadete neshto orientirovu4no shte sum blagodaren.
Pozdravi i se nadqvam skoro da se prisuedinq i kum vashta sekta :thumbsup:
Fan of Alfa Romeo

WarsteineR

Мнение от WarsteineR » 19 Юни 2009 09:42

nqmate li predstava gore dolo kolko pare 6te e ?
Fan of Alfa Romeo

diver

Мнение от diver » 19 Юни 2009 10:03

Хубаво масло, филтри, оргинални ролки, ремъци и труд къде 550лв. Толкоз за 4ЕФЕ и 4АФЕ дет съм имал. Твоя трябва да е 5EФЕ и не би трябвало цената да е много различна. Може да изтъниш от маслото, ремъците и ролките 100-200лв, но не те съветвам да го правиш.
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 22 Юни 2009 18:10

Po kniga triabva da se smeniat rolkite no ponachalo te se praviat da izdarjat 2 smeni na remaka. vsiaka smiana na 70k mili = 150 k mili, koeto e nad 200k km, taka che spokoino mojesh da si smenish samo remaka koito triabva da e dosta eftin, dori da e originalen, makar che i ne originalni sam karal po mnogo mili bez nikakav problem.

Sega v BG ne znam kakvo e kachestvoto na drugite marki. Filtar sushto niama smisal ot originalen spored men. Ako ima Bosch, az takav slagam, dobri neshta sam chel ama ima i mnogo drugi dobri.

Otnosno spoileri i migachi moje malko trudno da se nameriat po tia geografski shirini.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

WarsteineR

Мнение от WarsteineR » 24 Юни 2009 02:37

Blagodarq za infoto kolegi cool.gif
Fan of Alfa Romeo

Публикувай отговор