Някои можели да ми дадеte някакво решение на въпроса?
Къде в колата може да се монтира ?
И ако може да ми покажете(или кажете) за конкретно устроиството което ще стане да се монтира.
тъй като намерих за всякакви тойоти какви ли не решения за монтиране на ДВД навигация но за ТОЧНО АВЕНСИС 2007-2008 - НЯМААА!!!
дали е възможно да се получи нещо такова http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 13576b.jpg като в момента е така http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 13741i.jpg
Много ми е важно кавото и решение да ми предложите да ме ориентирате колко би ми струвало(като монтаж и като закупуване на отдени устройства)
DVD Навигация за Авенсис 2007
на мене ми се върти едно малко ектревагантно решение. на шофьорския сенник. на него има ток, трябва ти кабелче с накрайник за твойта букса само и двойно залепваща лепенка. на моята навигация като изгася от контакт тя се гаси след 10сек и само се дига сенника като излизаш.
разбира се това е т.н. евтин вариант, но при мене я няма тая джаджа дето се дига, а там ми е дисплея на компа.
проблема е, че за да гледаш картинки трябва да пуснеш сенника, но пък почти не отделяш внимание от пътя.
успех
разбира се това е т.н. евтин вариант, но при мене я няма тая джаджа дето се дига, а там ми е дисплея на компа.
проблема е, че за да гледаш картинки трябва да пуснеш сенника, но пък почти не отделяш внимание от пътя.
успех

Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
Мерси за предложението. ;).ivobox написа:на мене ми се върти едно малко ектревагантно решение. на шофьорския сенник. на него има ток, трябва ти кабелче с накрайник за твойта букса само и двойно залепваща лепенка. на моята навигация като изгася от контакт тя се гаси след 10сек и само се дига сенника като излизаш.
успех
Давайте приемам и други идеии
ДАЛИ НЕМОЖЕ ТОЗИ КАПАК КОИТО ТАМ ПРИ МЕНЕ ДА СЕ МАХНЕ И ПРОСТО ДА СЕ СЛОЖИ ВЪТРЕ ЕДИН ДИСПЛЕЙПРОСТО СТАТИЧНО . НО КАТО СЕ НАПРАВИ ДА СЕ НАПРАВИ ДА Е ХУБАВО НЕ ДА Е ПРОСТО ЗАКРЕПЕН. ДАЛИ НЯКОИ ИМА ИДЕЯ ДАЛИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ДОБРЕ
Баце, що не опиташ с хенди преносимо устройство, първо е по-практично, вадят често карти за тях, винаги си актуален. Ако ли пък държиш на вариант, да изглежда като вграден, някой трябва да се захване сериозно. Единствените, за които се сещам са Тояга и Авител, но предполагам, че за цената на префасонирането, ще си `земеш висок клас преносимо устройство. Аз съм с преносима навигация Кларион модел map770 с последна карта на Igo. Направо се родих.