moiata kola!!!
moiata kola!!!
I az sam sobstvenik na toyota celica-2000 Gti-16v.Ve4e ot 2 godini,kolata e na 16god.Nemam iadove,napravo si e samolet s tia 160konia pod kapaka 

- Прикачени файлове
-
- Mi coche.jpg (155.12 KiB) Преглеждано 2607 пъти
Re: moiata kola!!!
С кой мотор е, че е 160 коня?Loco написа:...napravo si e samolet s tia 160konia pod kapaka

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
С 3СГЕ = 156 + 4 (отвор на капака и гърне) = 160hp !!diver написа:С кой мотор е, че е 160 коня?Loco написа:...napravo si e samolet s tia 160konia pod kapaka
Незнам какво не е ясно колега

След 2 год. сега ли намери време да пишеш? И да питам само за конските сили, а той колегата е дал кратка формула.Loco написа:I az sam sobstvenik na toyota celica-2000 Gti-16v.Ve4e ot 2 godini,kolata e na 16god.Nemam iadove,napravo si e samolet s tia 160konia pod kapaka
Аха... а със сините пръскалки и тая броня направо не се удържа....Tibi.B написа:С 3СГЕ = 156 + 4 (отвор на капака и гърне) = 160hp !!diver написа:С кой мотор е, че е 160 коня?Loco написа:...napravo si e samolet s tia 160konia pod kapaka

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
К'во се правиш и твойте пръскалки на Мазната са синиdiver написа:Аха... а със сините пръскалки и тая броня направо не се удържа....Tibi.B написа:С 3СГЕ = 156 + 4 (отвор на капака и гърне) = 160hp !!diver написа:
С кой мотор е, че е 160 коня?

Е не мога да разбера защо се заяждате така с хората,оставете го да отговори на въпроса от каде са тия кончета!!!Че то по тая логика като ида в Илиенци за 300 лв. ще я направя поне 500 коня и с една регистрация РК (500 коня ) стана 1000 коня.....малеееее другия път ще се пускам на драга ...хаххахах
biggrin.gif biggrin.gif

A car without TURBO is like a man without BALLS!
Моята е St-i, но имам и касетофон Sony.. значи 110Tibi.B написа:С 3СГЕ = 156 + 4 (отвор на капака и гърне) = 160hp !!diver написа:С кой мотор е, че е 160 коня?Loco написа:...napravo si e samolet s tia 160konia pod kapaka

Nihon No Kuruma
Е ти незнаеше ли до сега laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifWolfcho написа:Моята е St-i, но имам и касетофон Sony.. значи 110Tibi.B написа:С 3СГЕ = 156 + 4 (отвор на капака и гърне) = 160hp !!diver написа:
С кой мотор е, че е 160 коня?
Номера на колата ми мяса на испански