s 8 ili 16v e avensisa
s 8 ili 16v e avensisa
Някой знае ли 8 или 16v е двигатела на Авенсис 2000ТД 2C-ТЕ 90коня.Ходих в сервиза да питам какво ще ми струва смяната на ангренаж и ми забиха въпрос с 8 или 16v е колата.
TOYOTA AVENSIS 2,0 TD kombi
Re: s 8 ili 16v e avensisa
Смени сервиза по-добре.... ТД-то е 8клапаново.nojarq написа:Някой знае ли 8 или 16v е двигатела на Авенсис 2000ТД 2C-ТЕ 90коня.Ходих в сервиза да питам какво ще ми струва смяната на ангренаж и ми забиха въпрос с 8 или 16v е колата.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- martod
Па ако в тоя сервиз правят само 16-клапанови, да сменя Авенсиса.... laugh.gifdiver написа:Смени сервиза по-добре.... ТД-то е 8клапаново.nojarq написа:Някой знае ли 8 или 16v е двигатела на Авенсис 2000ТД 2C-ТЕ 90коня.Ходих в сервиза да питам какво ще ми струва смяната на ангренаж и ми забиха въпрос с 8 или 16v е колата.
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
хахахахахахахахахаmartod написа:Па ако в тоя сервиз правят само 16-клапанови, да сменя Авенсиса.... laugh.gifdiver написа:Смени сервиза по-добре.... ТД-то е 8клапаново.nojarq написа:Някой знае ли 8 или 16v е двигатела на Авенсис 2000ТД 2C-ТЕ 90коня.Ходих в сервиза да питам какво ще ми струва смяната на ангренаж и ми забиха въпрос с 8 или 16v е колата.
- martod
И що така ? Че тя работата е една и съща при смяна на ремък и ролки....nojarq написа:не че правят само 16 вентилови а че цените между 8 и 16v на ремъка и ролката са двойни
Виж ако ти припасват клапани, тогава работата е двойна, ама за агренаж не би трябвало да ти искат двойно...
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
Тъй де, само дето ТД-то го няма в 16 битова конфигурация... пардон клапанова.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifmartod написа:Па ако в тоя сервиз правят само 16-клапанови, да сменя Авенсиса.... laugh.gifdiver написа:Смени сервиза по-добре.... ТД-то е 8клапаново.nojarq написа:Някой знае ли 8 или 16v е двигатела на Авенсис 2000ТД 2C-ТЕ 90коня.Ходих в сервиза да питам какво ще ми струва смяната на ангренаж и ми забиха въпрос с 8 или 16v е колата.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
NE MI ISKAT DVOINO ZA TRUDA A CENATA NA 4ASTITE E DVOINA.VE4E SAM GI SMENIL.
TOYOTA AVENSIS 2,0 TD kombi