Мерси предварително
От барабани към дискове Корола Е11
-
corolla G6
От барабани към дискове Корола Е11
Дали някой го е преправял? Какво е необходимо за промяната от барабани към дискове?
Мерси предварително
Мерси предварително
-
sashoskiora
Re: От барабани към дискове Корола Е11
По малко акъл и всичко става. biggrin.gifcorolla G6 написа:Дали някой го е преправял? Какво е необходимо за промяната от барабани към дискове?
Мерси предварително
- martod
Шенкели, главини, дискове, спирачни апарати(с маркучите) и жилата за ръчната спирачкаcorolla G6 написа:Дали някой го е преправял? Какво е необходимо за промяната от барабани към дискове?
Мерси предварително
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
corolla G6
Мерси колегаmartod написа:Шенкели, главини, дискове, спирачни апарати(с маркучите) и жилата за ръчната спирачкаcorolla G6 написа:Дали някой го е преправял? Какво е необходимо за промяната от барабани към дискове?
Мерси предварително
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- martod
Предполагам че тези работи ще ги търсиш втора употреба, защото нови ще ти легнат скъпичко....Датчиците на ABS -а ще си ги вземеш със шенкелите...Те и без това ако тръгнат да ги свалят, има голяма вероятност да ги строшат...corolla G6 написа:
Мерси колегаа с ABS дали няма да има някакви проблеми
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
бях проучвал преди време въпроса, не си струва.
много са нещата за смяна, а и не се знае дали ще подобри спирането.
много са нещата за смяна, а и не се знае дали ще подобри спирането.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
-
corolla G6
Мерси на всички за инфото
Колата като е с дискове и от зад спира някак си все едно ,че сяда ,а само с предни забива предницата .
Шенкели, главини, спирачни апарати ще взема втора ръка ,а жилата за ръчната спирачка, спирачните маркучи(някакви армирани ми ги прехвалиха) ,дискове и накладки съм взел новички .
Като го направя ще пусна снимки и подробно инфо.
Колата като е с дискове и от зад спира някак си все едно ,че сяда ,а само с предни забива предницата .
Шенкели, главини, спирачни апарати ще взема втора ръка ,а жилата за ръчната спирачка, спирачните маркучи(някакви армирани ми ги прехвалиха) ,дискове и накладки съм взел новички .
Като го направя ще пусна снимки и подробно инфо.