Мниение за нова Previa и Hiace
Мниение за нова Previa и Hiace
Здравейте,
Искам да си купя нова кола - или Превия или пътнически бус, но понеже си нямам на идея нито къде ги правят, нито как ги правят - точно тези два модела - ще съм ви благодарен, ако споделите мнения и препоръки.
Мерси
Искам да си купя нова кола - или Превия или пътнически бус, но понеже си нямам на идея нито къде ги правят, нито как ги правят - точно тези два модела - ще съм ви благодарен, ако споделите мнения и препоръки.
Мерси
- juri_galev
колите който ги правят по европа са Корола Авнсис Ярис Айго ако съм пропуснал някой добавете другите са Japan
www.toyota.bg
www.toyota.bg
Ами май такива бяха - аз тогава не се занимавах с тях.
Казаха ми в Тойота, че новата очакват новия модел на Превия, не знам вече как се води.
Спрях се на микробуса - пътнически вариант, че не ми се чака, но сега се чудя - къса или дълга база.
Някой да има наблюдения върху тази количка, не знам нито как изглежда от вън, нито как кара и вози, удобен ли е за пътници, разход - смятам да взема 102 кс - дизела, с предно предаване.
Колко и е просвета - знаете ли?
Казаха ми в Тойота, че новата очакват новия модел на Превия, не знам вече как се води.
Спрях се на микробуса - пътнически вариант, че не ми се чака, но сега се чудя - къса или дълга база.
Някой да има наблюдения върху тази количка, не знам нито как изглежда от вън, нито как кара и вози, удобен ли е за пътници, разход - смятам да взема 102 кс - дизела, с предно предаване.
Колко и е просвета - знаете ли?
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
super,dobar izbor.Hiace e izkliu4itelno zdrav bus,hodova chast nyama da pipne6 pone 300000-400000km.,osobeno kato ne go tovari6,kakto kazva6 vzima6 go za patnicheski bus.razbira se ne samo hod.chast,VSICHKO po tezy busove e napraveno nechoveshko ZDRAVO,s tipichnoto za TOYOTA kachestvo,a pri busovete napravo sa se prestarali sas zdravinata,kazvam go ot lichen opit--bachta mi kara Hiace ,no predi6nia model 2.4D,sega e na 380000km.i po hod.chast e smenil samo zadni amortysyori i edna stabilizira6ta shtanga otpred.niama takava zdravina!!!!motora s 102k.c.e mnogo dobar,karal sam Hilux s takav motor i niama i sleda ot nepryatnata pri povecheto dizeli turbodupka,nabira si kato benzinov ot 1200ob/min..krasota!!!ina4e Hiace otstapva na alternarivite/ford,peugeot/ edinstveno po otno6enie na vatreshnoto prostranstvo,no da ne zabravyame che i Transpoter/ve4e T5 ne e mnogo po-ob6iren/.tova za prostranstvoto interesuva nai-veche horata koyto tarsyat tovarnata versya,patnicheskata e chudesna,prostranstvato e po-goliamo ot minivanite.kolega pita6 za prosveta--mislia che bi bilo interesno za teb che Hiace se predlaga i s 4x4 s uveli4en prosvet.a i razhoda da ti kaja na 2.5D4-D/102k.c./ e gradsko--11/100km. izvangradsko--7/100km.a za tova kak izglejda otvan i otvatre moje6 da otide6 v tm-auto,tam go ima busa da go razgleda6,pone be6e tam predi nova godina.otnovo pozdravlenia i uspeh!!! biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Мерси за информацията, аз съм от Варна, а тук при представителя има само леки коли и джипове, буса го няма, за да го видя - затова питах. Нямат и още новите брошури и каталози, даде ми един флаер - но от там не се вижда много. Знам за 4х4 версията, но за поръчка ми казаха, че мин 4 месеца ще чакам, а в момента имат два на кораб, които ги очакват средата на февруари.
Колкото до качеството, аз затова се спрях на японско, първо, че съм им фен и второ, че нито Пежо, нито Ситроен, нито която и да е друга европейска марка остана със старото качество и здравина! Пространството не е толкова малко, като се има предвид, че дългата база има достатъчно мясо отзад и при пълен брой места, единствено екстрите са малко и допълнителното оборудване е с почти два пъти по-високи цени /най-вече климатика/ ;)
ПП Май е време да се регистрирам - ама ще изчакам да си взема колата biggrin.gif
Колкото до качеството, аз затова се спрях на японско, първо, че съм им фен и второ, че нито Пежо, нито Ситроен, нито която и да е друга европейска марка остана със старото качество и здравина! Пространството не е толкова малко, като се има предвид, че дългата база има достатъчно мясо отзад и при пълен брой места, единствено екстрите са малко и допълнителното оборудване е с почти два пъти по-високи цени /най-вече климатика/ ;)
ПП Май е време да се регистрирам - ама ще изчакам да си взема колата biggrin.gif