Connectors (Питане до ALTEZZA)
Connectors (Питане до ALTEZZA)
Трябват ми няколко конектора и не мога да им намеря part-number-a, за да си ги купя от тойота. Конекторите са:
1. TPS
2. Dizzy
3. Water temp. (green)
Ще бъда много благодарен ако успееш да ми помогнеш
1. TPS
2. Dizzy
3. Water temp. (green)
Ще бъда много благодарен ако успееш да ми помогнеш
tova za 84 Corolla GTS li stava vapros? a i kakvo e Dizzy?
ta ste se opitam da vidia dali ste namria nesto, problema e che pochti niamame informacia na modeli predi 1990, ta ne obestavam nisto.
btw, poprincip na samite connectory triabva da si pishe nomerata(samo poslednite cifri, no v Toyota triabva da mogat da poznaiat parvite), no ne znam dali na tolkoz star model sa gi pisali edno vreme.
ta ste se opitam da vidia dali ste namria nesto, problema e che pochti niamame informacia na modeli predi 1990, ta ne obestavam nisto.
btw, poprincip na samite connectory triabva da si pishe nomerata(samo poslednite cifri, no v Toyota triabva da mogat da poznaiat parvite), no ne znam dali na tolkoz star model sa gi pisali edno vreme.
->
ta vsichki konektori zapochvat s 90980-....., ostanalite 5 cifri vinagi gi pishe na samia konektor, ako ima ot kade da gi vidish. inache az se razrovih v komputara, no tam ospiah samo da se dokopam do kartinkite kak izglejdat konektorite, za sajalenie na tolkova star model niamashe spisak na samite part nomera. ta ot tam hvanah edna debela kniga sas vsichki vazmojni konektori koito Toyota izpolzva i po kartinkite pochnah da izdirvam, nadiavam se che sam ocelil pravilnite, obache edin taka i ne go namerih. eto kakvo imam do sega:
- Прикачени файлове
-
- IMG_1141.JPG (130.65 KiB) Преглеждано 5662 пъти
->
- LordDigital
- СупраДжия
ta iskashe mi se dnes v rabotata da pogledna niakoia po stara kola s distribiutor da vidia ako ima sastite konektori da vidia nomerata, che nali edin konektor ostana, no nisto staro ne se poiavi cial den. poglednah na edno Camry EFI Temp Sensora, i imashe dva nomera, 10737 i 11062, prodpolagam koito i ot dvata da porachash niama da zgreshish. ostanalite nomera za EFI temp sesnor konektori predpolagam sa edni i sasto, moje bi cveta da im e razlichen. i poneje sam dobro dete, ste i priloja i chast ot shemata na ECU-to, ako ti varshi niakva rabota:
- Прикачени файлове
-
- IMG_1144.JPG (204.66 KiB) Преглеждано 5648 пъти
->
ako si siguren che konektora na distributura e kat na Lorda, togava toi moje da pogledne na negovia koi e nomera. obache az do kolkoto si spomniam, na Lorda dvigatelia e s coils, ta ne znam za kakav distributor stava vapros
.
ako tezi konektori ne mojesh da gi namerish v BG, predpolagam che mojem ot tuk da ti gi kupim, no triabva parvo da sme sigurni kakvo tochno ti triabva.

ako tezi konektori ne mojesh da gi namerish v BG, predpolagam che mojem ot tuk da ti gi kupim, no triabva parvo da sme sigurni kakvo tochno ti triabva.
->
Еми на 7MGTE, 3SGTE, 3SGE, 4AGTE, 4AGE(4pin) и т.н. независимо дали DLI или с дистрибутор вътре има едно и също нещо. Две колелца и три датчика - от тях сигналите са NE, G1, G2 и обща маса G-.ALTEZZA написа:ako si siguren che konektora na distributura e kat na Lorda, togava toi moje da pogledne na negovia koi e nomera. obache az do kolkoto si spomniam, na Lorda dvigatelia e s coils, ta ne znam za kakav distributor stava vapros.
Трябва ми номера и на този конектор, за да проверя в тойота.
Иска ми се да ги купя, за да не разтварям моите като започна да правя харнес за мегаскуърт. ОК е дори ако им знам номерата и че може да се намерят, така че ако счупя някой от моите да имам решение.