CD Changer за Toyota RAV4 2005г.

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
RAV4

CD Changer за Toyota RAV4 2005г.

Мнение от RAV4 » 29 Апр 2009 17:47

Здравейте, на скоро си купих Тойота РАВ4 от Италия и би трябвало да имам CD Changer, защото на модела ми CD има копчета за смяна на дисковете, но немога да разбера как и къде да вкарам повече от 1 диск за да мога да направя някаква смяна изобщо. Интересува ме по принцип за този модел кола къде слагат Changer-ите? Търсих в багажника, под седалките и нищо. Мисля си, че кутията може да са я свалили преди да ми го продадат. Благодаря ви предварително за отговора.

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 29 Апр 2009 17:54

Всички(повечето) модели аудио има бутони за управление на CD Changer. Той може да е вграден в основният модул или да е външен допълнителен аксесоар. Ако е вграден не може да се свали. Ако е външен може, но и по наличието на бутоните не може да се каже дали го е имало и е свален или никога не е бил монтиран.

RAV4

Мнение от RAV4 » 29 Апр 2009 18:23

Благодаря ти за бързия отговор. Евентуално ако е имало къде би трябвало да стой CD Changer-a? И имам още един въпрос, понеже ми е автоматик ме интересува какво е това копче на лоста, на което пише О/D OFF - за блокиране на дефиренциала ли е? Книгата с инструкцийте ми е на Италиянски и ми е много трудно да го разгадая, защото за първи път карам автоматик. Благодаря отново.

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 29 Апр 2009 18:40

RAV4 написа:Благодаря ти за бързия отговор. Евентуално ако е имало къде би трябвало да стой CD Changer-a? И имам още един въпрос, понеже ми е автоматик ме интересува какво е това копче на лоста, на което пише О/D OFF - за блокиране на дефиренциала ли е? Книгата с инструкцийте ми е на Италиянски и ми е много трудно да го разгадая, защото за първи път карам автоматик. Благодаря отново.
Това с бутона е коментирано. Използвай търсачката и търси за overdrive. Kолкото до changer-a, ако изобщо го е имало и е бил оригинален Тойота аксесоар, то мастото му за монтаж е под пасажерската седалка.

http://techdoc.toyota-europe.com/legacy ... -J-0-F.pdf
Последно промяна от Рошко на 29 Апр 2009 18:46, променено общо 1 път.

RAV4

Мнение от RAV4 » 29 Апр 2009 18:45

Благодаря отново.

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 29 Апр 2009 18:46

RAV4 написа:Благодаря отново.
Пак заповядай! wink.gif На такива възпитани "новобранци" като тебе, с кеф да им помогне човек! :thumbsup:

Аватар
Fichone

Мнение от Fichone » 13 Май 2009 11:14

В повечето случаи става дума за за подготовка за CD Changer, предполага се изход със съответната букса, на който се прикача. За точното място на Changer-а не мога да кажа, предполагам по седалка.

Поздрави!

Публикувай отговор