Сега ми изпаднаха екстра пари и съм пред дилемата да взема последната Celica, но от 2001-2002 година.
Въпросът ми е, дали и тя е толкова здрава, колкото 6-тата генерация и стува ли си да платя двойно повече пари за нея?

Демек имаш здрава и безпроблемна кола и искаш да си купиш някаква друга , като се надяваш , че и тя ще е такава само дето ще е по-скъпа ?quiksilver написа:Колеги имам Celica 6-генерация и съм много, монго, много доволен от колата! Яко здрава и икономична е!Е малко е шумно и тясно вътре, но все пак не е семейна лимузина. Преди това карах Миtsubishi от което също останах очарован и съм твърдо решен следващата ми кола да бъде отново японска. (мнението ми се затвърди, след като първо карах жигула, полсе фиат, опел, рено, пежо).
![]()
Сега ми изпаднаха екстра пари и съм пред дилемата да взема последната Celica, но от 2001-2002 година.
Въпросът ми е, дали и тя е толкова здрава, колкото 6-тата генерация и стува ли си да платя двойно повече пари за нея?
Главно Celica гледам, но не бих отказал и Eclipse след 1999 година или GT-4. Имаш мещо предвид ли?bg20010 написа:Като алтернатива на седмата селика само изпиянчването на парите ли ти седи или се оглеждаш и за други марки?
Очаквам хора които са карали Celica 6 и са минали на Celica 7 да кажат как е....Щото за първи път след 6 коли не мисля за автосервизи и нямам визитки на майстори по джобовете си. [/quote
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта