Японска среща 26.04.09 Русе
-
- Обратна връзка:
Аз ще съм единия, то се е видяло, но още е само план.
Преди националната японска среща, която колегите от Митсу така силно желаят, трябва да се направи регионална в Търново, защото по всяка вероятност старата столица ще е домакин и на националната, та да може да се изяснят някои неща на живо и да е ясно кой с какво ще се заеме по организацията, защото работа ще има ----- много.
Преди националната японска среща, която колегите от Митсу така силно желаят, трябва да се направи регионална в Търново, защото по всяка вероятност старата столица ще е домакин и на националната, та да може да се изяснят някои неща на живо и да е ясно кой с какво ще се заеме по организацията, защото работа ще има ----- много.
EJ22E 5MT IMPREZA/RF5C MAZDA6
като гледам и си мисля ... дали не трябва да се замисли обиколка по полигона за всяка кола ? като при моделите .. за да може всеки да се покаже и всички да видят
... мисля че идеята не е никак лоша , а Вие как мислите ?
идеята ми дойде като гледах как влиза Белият Кит
а да .. и може да се измисли и някакво централно озвучение , а не какафонията , която се получава от няколко автомобила

идеята ми дойде като гледах как влиза Белият Кит

а да .. и може да се измисли и някакво централно озвучение , а не какафонията , която се получава от няколко автомобила