nema takova neshto kato toyota tarataika, kakto nyama i nissan deto da ne e tarataika, abe s dve dumi, znachi ti si vinoven!V35GTR написа:Ne az karam 2003 Nissa NebesnaLinia 350GTpunkara написа:V35GTR nali ti karashe tarataika narechena nissan? emi znachi ti si vinoven!V35GTR написа:NO COMMNET!!!!![]()
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
![]()
.... Vinoven si ti shot karash TOYOTARATIAKA!!!!
toyota nee tarataika kolkoto zimbabve nema cherni! a puk vii samo znaete da laete Nissan tova Nissan onova... bah mu mamata ... mnoo vi burka v ochite i samo zlobarite.... i za tova ti si vinovenpunkara написа:nema takova neshto kato toyota tarataika, kakto nyama i nissan deto da ne e tarataika, abe s dve dumi, znachi ti si vinoven!V35GTR написа:Ne az karam 2003 Nissa NebesnaLinia 350GTpunkara написа:
V35GTR nali ti karashe tarataika narechena nissan? emi znachi ti si vinoven!laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
![]()
.... Vinoven si ti shot karash TOYOTARATIAKA!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako si zabeliazal naposledak edinstvenite koli po koito "laem" v tozi forum sa Nissan, no tova ne e stoto Nissan sa nai-loshite avtomobili, niakak si ima drug otgovor na zagadkataV35GTR написа: toyota nee tarataika kolkoto zimbabve nema cherni! a puk vii samo znaete da laete Nissan tova Nissan onova... bah mu mamata ... mnoo vi burka v ochite i samo zlobarite.... i za tova ti si vinoven
PS Nissan sa nai dobrite avtomobili!!!
samo deto ne se sestam koi ni gi navira v ochite.mnoo vi burka v ochite i samo zlobarite
El Camino znam, 4e moje da te vbesq, no 6te kaja slednoto:El Camino написа:Наистина много се каза и се изказа в последно време, като част от това беше за сметка на темите, друга част за сметка на blue, която тактично се отдръпна, с надеждата това да спре.
Аз също се надявам, че чудото е било за 3 дни.
maleeeee, uzas: vulgaren rasist v tarataika! uzas! neam dumi!V35GTR написа: toyota nee tarataika kolkoto zimbabve nema cherni! a puk vii samo znaete da laete Nissan tova Nissan onova... bah mu mamata ... mnoo vi burka v ochite i samo zlobarite.... i za tova ti si vinoven
PS Nissan sa nai dobrite avtomobili!!!
az ne ti kazvam da spresh da pishesh ili che v tozi forum osven Toyota za drugo ne moje da se govori, prosto ti davam obiasnenie na izkazvaneto ti:V35GTR написа:ALTEZZOV - Vu tozi toyota forum ima edna edinstvena tema za Nissan Skyline, dosta populiarna mejdu drigoto, slojena vuv "OBSHTI TEMI". Ako mi kajesh che sum prekalil shte spru da pisha! Nikogo ne sum obejdaval che Nissan e po dobra ot Toyota, nito puk sum butal idei za takova neshto. Chisto i prosto slojih tazi tema tuk za obshta kultura, za da znaete kakvo izliza na pazara ot drugi marki i taka nataka. Ako vuobshte stava na vupros za po gornite mi postove, te sa kusi otgovori na vashite bazici! Posledno koeto she ti kaja che nezavisimo kakuv e foruma, vseki ima pravo na mnenie, kakto vijdash dobre se izkazvate. V kraina smetka ako ne ti se chetata moite "navirashti v ochite postove" ne gi cheti. Nadiavam se che ima mesto za "coexistance"!
moje i da si prav che si otvoril samo edna tema zasiagasta Nissan, obache gi ima oste kup drugi v koito po edin ili drug nachin se dostiga do dostoinstvata na Nissan, ta ot tam i zasto ni barkati v ochite.mnoo vi burka v ochite i samo zlobarite
Тебе ша те пусна в клетката на лъвицата братче !Kakto madamata trqbwa da e sa harakter i da hape, taka i kolata trqbwa da iska ukrotqwane
[/quote]V35GTR написа:PS Nissan sa nai dobrite avtomobili!!!
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot], Двигателист и 11 госта