аве радвайте се че тук е 100€/час.за това е важно да е надеждна колицата,другото все ще го преглътнем някак си.bgngd написа:... Цената за София за труд - 50лв час с ДДС е просто твърде висока ...

Това е вярно, но по-важното е, че в никакъв случай не може да се направи оригиналното антикорозионно покритие на удареното място и корозията след известно време е сигурна - за съжаление.slowtraveler написа:При супер-перфектно изправяне, най-малкото ще има умора на материала, който е бил натоварен при удара..
при тая безработица, дето се очертава не мисля че ще им е проблемBass_Man написа: А въобще пък не ги знам Хюндай с тоя космодрум дето строят горе на околовръстното от къде ще си намерят хора .
За съжаление личния ми опит с няколко марки автомобили показва, че при малко по-сериозен проблем рядко се достига до разумно и взаимноприемливо решение от българския представител. Обикновено реакцията в София е 'абе какъв е тоя нервен клиент - изчакайте, ще му мине....'george написа:.....Бих желал да добавя, че БГ потребителите трябва да се научим разумно и ЕФЕКТИВНО да търсим правата си най-вече чрез повдигане на въпросите си към съответните служители/отдели за връзки с клиенти (нямам предвид водене на съдебни дела или писане до Япония/Брюксел, които обикновенно допълнително изострят всеки конфликт и отдалечават взаимноприемливите и разумни решения....
Деска проблема не е в "намирането на хора" !!! Проблема е в намирането на хора които освен да ходят на работа от време на време да вземат и да свършат нещо . В случая говоря за сервизни специалисти . Търговци ще си намерят с тонове . Все пак почти всеки става за тази работа . Ама отдолу под и без това голямата сграда има няколко етажа с места за сервиз . Това значи над 20 сервизни екипа ! Демек ще се нагледаме на чудеса от храбростdesSs написа:при тая безработица, дето се очертава не мисля че ще им е проблем
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта