iovkito написа:Никой няма да ти види стикера и да те спре точно заради него. Пък и с този новия авенсис полицаите в повечето случаи ще те пропущат , защото винаги новите коли са изрядни отвсякъде .
Въобще не е такава логиката. От личен опит: квартална уличка, карам си аз (е вече не беше съвсем нова колата, на 2-3г), зад мен стар автомобил с несветещи фарове, а вече беше задължително да бъдат включени. Та познайте кого спряха

Аз естествено малко неизряден, нямам си син талон и карам с акт, чакайки да му мине 3 годишната давност (остават ми още 10месеца май), естествено изтекъл.... ама полицая много го мързеше да пиеше (да не кажа, че повечето и не могат) та много бързо си казахме чао с него. И не можах да разбера защо не спря колата зад мен, която си беше поне за акт, ако не и за спиране от движение ми се занимаваше с глупости да ме спира....
ПП: Да чукна на дърво, май вече бизо 2г не са ме и спирали
ПП: Излъгах

Миналата година на севлиево за 40км/х превишение.... Ама май бяха леко в сивият сектор, защото с нередовни документи и 40км превишение се разминах само с "не прави повече така". А радара им беше без камера, а такива май вече няма.