АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Аз точно от него купих 5 комплекта. Ще разберем след година дали забива на студено biggrin.gifMe4oKyX написа:"Оригиналния" троник на Круйзера заби изцяло зимата, а моя китаец но королата си работи вече втора зима без грешки! Има китаец и китаецМежду другото - приятеля от който си взех моя сега прави разпродажба на неговите, цените са доста добри, а качеството вече е тествано
Повече инфо на www.prepisvai.com/parking

-
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
По принцип уж алуминиевите се слагат за по-леки... Ама май само УЖ! Моите 16-ки със сигурност са по-тежки от стоманените...Ael написа:Аз пък имам друг въпрос. Една стандартна 15-ка желязна джанта ,по тежка ли е от алуминиева такава? Ако да с колко горе доло ?

Мда...
То като гледам и аз на авенсиса се е появила тук-там по ръбчетата ръжда след зимната луга (джантите са стоманени и"оригиналните" с които взех колата от ТМ). Явно не е само при мен и не мога да виня гумаджиите, че работят лошо. Ще се търси алуминиева алтернатива, ама да видим кога ще им дойде ред...
То като гледам и аз на авенсиса се е появила тук-там по ръбчетата ръжда след зимната луга (джантите са стоманени и"оригиналните" с които взех колата от ТМ). Явно не е само при мен и не мога да виня гумаджиите, че работят лошо. Ще се търси алуминиева алтернатива, ама да видим кога ще им дойде ред...
За да не пускам нова тема, може ли някой да ми каже къде мога да си намеря оригинални лети джанти за тойота авенсис15' 5x100 отвор 54мм. Като тези на снимката?
- Прикачени файлове
-
- avensis.JPG (54.56 KiB) Преглеждано 3627 пъти
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
освен в дилъра на тойота (местният), оригинални само на старо. иначе от по-големите гумаджийници 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път