АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Raya
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от Ael » 19 Апр 2009 17:41
Аз точно от него купих 5 комплекта. Ще разберем след година дали забива на студено biggrin.gifMe4oKyX написа:"Оригиналния" троник на Круйзера заби изцяло зимата, а моя китаец но королата си работи вече втора зима без грешки! Има китаец и китаецМежду другото - приятеля от който си взех моя сега прави разпродажба на неговите, цените са доста добри, а качеството вече е тествано
Повече инфо на www.prepisvai.com/parking

Ael
-
Мнение от mishel7524 » 20 Апр 2009 19:06
Здравейте на всички. А някой да е чувал за джанти INTERTYRE или да има някаква информация. Мерси 

mishel7524
Ael
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от Рошко » 21 Апр 2009 13:13
По принцип уж алуминиевите се слагат за по-леки... Ама май само УЖ! Моите 16-ки със сигурност са по-тежки от стоманените...Ael написа:Аз пък имам друг въпрос. Една стандартна 15-ка желязна джанта ,по тежка ли е от алуминиева такава? Ако да с колко горе доло ?

Рошко
zzecov
Ael
zzecov
Мнение от dementor » 29 Апр 2009 19:30
Мда...
То като гледам и аз на авенсиса се е появила тук-там по ръбчетата ръжда след зимната луга (джантите са стоманени и"оригиналните" с които взех колата от ТМ). Явно не е само при мен и не мога да виня гумаджиите, че работят лошо. Ще се търси алуминиева алтернатива, ама да видим кога ще им дойде ред...
То като гледам и аз на авенсиса се е появила тук-там по ръбчетата ръжда след зимната луга (джантите са стоманени и"оригиналните" с които взех колата от ТМ). Явно не е само при мен и не мога да виня гумаджиите, че работят лошо. Ще се търси алуминиева алтернатива, ама да видим кога ще им дойде ред...
dementor
Рошко
Мнение от bizkoff » 06 Май 2009 00:33
За да не пускам нова тема, може ли някой да ми каже къде мога да си намеря оригинални лети джанти за тойота авенсис15' 5x100 отвор 54мм. Като тези на снимката?
- Прикачени файлове
-
- avensis.JPG (54.56 KiB) Преглеждано 3655 пъти
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
bizkoff
Мнение от newmiro » 06 Май 2009 02:15
освен в дилъра на тойота (местният), оригинални само на старо. иначе от по-големите гумаджийници 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
bizkoff
zzecov
- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
Мнение от dany.killmister » 16 Май 2009 14:32
Здравеите,от каде да си купя алуминиеви джанти за auris 16 ки.
dany.killmister
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru