Явно си някакво хлапе с неуточнени разбирания за живота.Това,че имаш финансови възможностти не ти дава право да пилееш финансите си.Ако не си го разбрал,уверявам те ,че напоследък ми прави впечатление следното-стават страшни борби около контейнерите за отпадъци.Живей умно,защото родителите не са вечни.andrian999999 написа:не братче не ако можеше и имаше възможнос да го купиш , са се цялата фамилия няма да си купиш кола с десен волан, не говори глупости всичко опира до парите.....nowyaris написа: Абе аз може да имам възможност да те купя и продам след това с малка печалба барабар с цялата ти фамилия.И може да ми е кеф да си карам с десен волан.Къв си ти,че ще определяш кой какъв тарикат е..........
п.п. КОЙ ЧОВЕК С МНОГО ПАРИ ЩЕ СИ КУПИ НА "ДАЛАВЕРА" скъп автомобил с дясна дирекция. я вземи с телефона и снимай и ми качи снимки на автомобили над 50 000 с десен волан, щото аз мога да ти снимам бая кенефи до 3 000лв в БГ
За и против десният волан
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Не, не всичко опира до парите.Не, това не е умно харчене на средства.
И Ви препоръчвам да спрете да се оправдавате с пари и да разказвате как довечера искате да отнесете нещо на семейството, защото така все повече заприличвате на мангалите, дето примерно ги гонят от улицата и сревават всичко
Още първото ми мнение по темата започваше с " ще се оправим като спрем да се оправдаваме".......има стотици ситуации, в които нечие право и спокойствие или даже имущество, а и живот е нарушено заради подобни "умни хора, които си харчат или съответно не харчат парите разумно".
Само да кажа, че и собственика на ямболския автобус, сещате ли се този от Бакаджик, щеше да си защитава тезата по същия начин за "умното харчене" и добрия шофьор преди бедата.Случаи такива са хиляди.... не е само този....
А на noyaris ще кажа, че обществото не е длъжно да го търпи, само защото няма пари, а иска да е предприемач.Достатъчно сме ви оставили да сте в сивата икономика и да имате силен старт в началото, какво повече....ако и така не успявате, може пък да не сте родени за предприемачи.Щом няма пари, да се хване някъде на заплатка и това е.
И Ви препоръчвам да спрете да се оправдавате с пари и да разказвате как довечера искате да отнесете нещо на семейството, защото така все повече заприличвате на мангалите, дето примерно ги гонят от улицата и сревават всичко
Още първото ми мнение по темата започваше с " ще се оправим като спрем да се оправдаваме".......има стотици ситуации, в които нечие право и спокойствие или даже имущество, а и живот е нарушено заради подобни "умни хора, които си харчат или съответно не харчат парите разумно".
Само да кажа, че и собственика на ямболския автобус, сещате ли се този от Бакаджик, щеше да си защитава тезата по същия начин за "умното харчене" и добрия шофьор преди бедата.Случаи такива са хиляди.... не е само този....
А на noyaris ще кажа, че обществото не е длъжно да го търпи, само защото няма пари, а иска да е предприемач.Достатъчно сме ви оставили да сте в сивата икономика и да имате силен старт в началото, какво повече....ако и така не успявате, може пък да не сте родени за предприемачи.Щом няма пари, да се хване някъде на заплатка и това е.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
YES YES YESSSSS laugh.gif laugh.gif laugh.gifncuxonam написа:Твъъъъърдо за десния волан съм... освен това да махнат ограниченията на скоростта по магистралите... да разрешават да се кара на по три бири и три мастики... и катаджиите да не вземат ами да дават точки като те спрат в нарушение![]()
![]()
И вместо глоба, да ти дават сумата в брой - колкото повече нарушения, толкова по-пълен джоба laugh.gif
То това май само в GTA го има (виртуално) laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Още от първото изречение грешиш-всичко опира до парите.Абсолютно всичко.Аз не се оправдавам-за такива неща си имам добър адвокат-просто не съм нарушил закон и съм го оставил да си почива/адвоката/.обществото ще търпи мен и такива като мен защото не нарушаваме закона.половин Горна Джумая ходи обута в мои чорапи,щото съм кофти предприемач,може би./обиколи Вашата търговия и питай за "НОРА"/.Сивата икономика я проверява НАП,мен са ме ровили-цвете съм.Пък и нямах представа ,че ти казваш кой да е в сивата икономика и кой какъв старт да има.Не ,честно,колкото повече пиша,толкова повече побеснявам-Вий с Андриан да не сте някакви протестантски пастори-то бива божествен патос,ама това вашето надхвърля много мои понятия от времето преди перестройката.Я Вземете да отидете на..... .mitkoa написа:Не, не всичко опира до парите.Не, това не е умно харчене на средства.
Пак ти казвам, няма смисъл да четеш темата и да пишеш в неяnowyaris написа:Още от първото изречение грешиш-всичко опира до парите.Абсолютно всичко.Аз не се оправдавам-за такива неща си имам добър адвокат-просто не съм нарушил закон и съм го оставил да си почива/адвоката/.обществото ще търпи мен и такива като мен защото не нарушаваме закона.половин Горна Джумая ходи обута в мои чорапи,щото съм кофти предприемач,може би./обиколи Вашата търговия и питай за "НОРА"/.Сивата икономика я проверява НАП,мен са ме ровили-цвете съм.Пък и нямах представа ,че ти казваш кой да е в сивата икономика и кой какъв старт да има.Не ,честно,колкото повече пиша,толкова повече побеснявам-Вий с Андриан да не сте някакви протестантски пастори-то бива божествен патос,ама това вашето надхвърля много мои понятия от времето преди перестройката.Я Вземете да отидете на..... .mitkoa написа:Не, не всичко опира до парите.Не, това не е умно харчене на средства.

Изобщо не ме интересува финансовото ти състояние.А като калпав предприемач се определи ти, не аз.Помисли защо.Инак ти пожелавам, не 1/2 Благоевград, а 1/2 Европа да носи твоите чорапи, а също и да не се налага да купуваш бусове с десен волан, че да има семейството ти какво да яде.( това пак ти го каза )
Няма смисъл да продължаваме, че съвсем ще отидем на офтопик, а и не му е мястото тук.
С най-добри намерения
Няма смисъл да продължаваме, че съвсем ще отидем на офтопик, а и не му е мястото тук.
С най-добри намерения
Дребния тарикатлък винаги води до загуба.nowyaris написа:Ти откъде знаеш,че дребния тарикатлък води винаги до загуба?Значи си пределно наясно с финансовите ми възможностти и можеш да определиш какво мога или не мога да си позволя?Абе направо се чудя такива керпедени ко майка си търсят в тоз форум.Абе аз може да имам възможност да те купя и продам след това с малка печалба барабар с цялата ти фамилия.И може да ми е кеф да си карам с десен волан.Къв си ти,че ще определяш кой какъв тарикат е.Мнения като твоето ме карат да започна да използвам определенията на един колега,дето от известно време отсъства от Форума.Ти ко работиш,от какво си вадиш хляба,каква кола караш и кой ти я купи.Колко деца храниш,в какво живееш,къде си расъл,че си тъй умен?Честно,по керпеденско мислене не бях срещал в този Форум.
Кола с дясна дирекция се купува от желание да имаш нещо подобно на онова, което не можеш да имаш.
Няма друга причина да си причиняваш шофиране от обратната страна.
На теб може и да ти е кеф да се гърчиш от дясно, но това следва да е някакъв странен и много интересен за лекарите кеф.
Причината за купуване на кола с десен волан е липсата на пари.
Моето мнение е че дори и това не оправдава покупката на дясна дирекция, защото факта, че после колата не може да се препродаде обезсмисля "далаверата " при първоначалната покупка.
Разбра ли сега какво съм казал - дребен тарикатлък с временен ефект.
А ти се самоубеждавай колкото искаш, а ако успееш и без да обиждаш ЛИЧНО ще е много добре.
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Ех надявах се да можеш да общуваш без обиди.... нейсе, жив и здрав и по-спокойно понасяй несгодите.nowyaris написа:Някъде бяха написали,че възрастта не е порок.Така е.Липсата на достатъчно мъдрост и опит обаче е./след определена възраст/Пари и ебане избити няма-колкото и пари да имаш,колкото и да ти е здрав ануса.С течение на времето ще разбереш./надявам се,muf/
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
-
Не съм те обидил по никакъв начин,уверявам те.Просто това е мнението ми за харчене на излишни пари.Едно и също МПС с десен волан е по-евтино от аналогично с ляв и не виждам смисъл да се дават повече пари.На мен не пречи,на другите не ми е направило впечатление да пречи,закона не го забранява,застрахователите не ги бърка-къде е проблема?Сега ,ако теб те бие парата по незнайно какъв начин и не ти пука как я харчиш-това е при теб.При мен е друго.Не се сърди,не те обиждам,но ако си с неограничени финанси,просто ти завиждам.
Тая "логика" явно ни прави пазар на гумите втора употреба и десните волани.
Нас и никой друг в белия свят.
Е, добре - а след като се нарадваш на евтината кола с дясна дирекция и решиш да я продадеш. Но разбира се единствения ти клиент са пунктовете за разкомплектоване на автомобили...
Къде отива "спестеното"?
Няма безплатен обяд, при твоя житейски опит не си ли го разбрал?
Е, добре - а след като се нарадваш на евтината кола с дясна дирекция и решиш да я продадеш. Но разбира се единствения ти клиент са пунктовете за разкомплектоване на автомобили...
Къде отива "спестеното"?
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Здравейте.Темата е неуместна или неправилно поставена.Трябва да се махне "ЗА".15 години карах с десен волан и съм против.Някой ще пита защо съм я купил? Купих колата от Япония изгодно,тогава когато в България още нямаше пазар на западни и японски автомобили.През годините имаше вариант да се забранят колите с десен волан но за съжаление не се получи.Просто в България движението е дясно.Няма нужда от много коментари.
Toyota Tercel 1.3 1990-2005 made in Japan
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
-
Няма безплатни обяди,но има по-евтини и по-скъпи.А трябва да се храним всеки ден и което е по-лошото да си осигурим възможност за ежедневен обяд в продължение на дълги години,и то не само за себе си,а и за други около нас.А не е изключено ако днес се отпуснеш за обед,утре да го пропуснеш/което си е кофти отвсякъде/.За лична кола съм си избрал Тойота Ярис от магазина и БМВ - X3 на три години 6 цил.дизел върнато от лизинг тогава на 60 хил.км.Това са колите,които съм избрал за да се "радвам".С бусовете/2 броя/ си осигурявам прехраната/моята и на още един шофьор/.Различни коли за различни нужди.От трите те уверявам ,че при евентуална препродажба процентно най-голяма печалба ще имам от буса с ДЕСЕН волан.Уверявам те,че смятам на ум перфектно,всичко е проверено.И след като не нарушавам закона за движение и правилника за прилагането му аз съм за "десния волан".muf написа:Тая "логика" явно ни прави пазар на гумите втора употреба и десните волани.
Къде отива "спестеното"?