bad_dog написа:
Еми не съм съвсем съгласен с теб. Ясно, че накрая ще напишем колко пари са събрани. Мен лично не ме кефи идеята името ми да седи с цена до него. Познавам и други хора с подобно мнение. Т.е. ако се прави подобен списък нека поставянето на хора в него да е след изричното им съгласие.
Колкото до това темата какво ще стане с парите - мисля, че ако някой няма доверие на хората във форума - нека по-добре отиде и сам помогне. Не мисля, че един списък променя нещата. Въпреки това може да направи, но без да е задължително присъствието.
Поздрави

Виж сега, това че всеки може сам да си направи дарение го знаем без друго, но е хубаво, когато някой се е заел с нещо да го направи както си му е редът! Форума е посещаван от много хора, много от които нямат време да се захванат да издирват адреси, да искат банкови сметки и т.н.
Тук вече нещата са задвижени, защо да не направим всичко възможно да се съберат колкото може повече средства?!
За целта е необходима пълна прозрачност!
На мен ми е все едно, аз вече съм дал, каквото реших, че мога да дам без да познавам лично никого от форума, просто при мен въпроса за доверито не стои! Но не всички биха го направили при условията на непрозрачност....
Също не смятам, че е подходящ израза за ИМЕТО И ЦЕНАТА... Според мен тук не може и дума да става за ЦЕНА, не пазаруваме нищо! Благотворителността НЯМА ЦЕНА ! 1 лев да седи до името ти, пак е благородно! Дал си го в името на нещо много важно....
Както решите, в крайна сметка моето мнение си е само мое и не го налагам! Както реши групата, така да бъде...
Може да пуснеш този въпрос в анкета и каквото реши болшинството, това да е...