abe ot koe selo doide tozy div prostak jamie

.ty v gorata li sy rasal ili ne umee6 da spori6 normalno s horata s normalni dovodi

.kakvo tolkova ty kaza chukov che go psuvash????

to e yasno che pazara opredelia koia zimna guma e dobra i koia ne

.FACT E CHE GISLAVED NORD FROST3 SE HARCHY KATO TOPAL HLIAB./za bg i cenata e ot zna4enie pry pokupkata/az karam 2 zimi starata sy corolla s nord frost3 imoga da ty kaja che e CHUDESNA ZIMNA GUMA/za sniag,led,kisha i mokar pat/

,edinstveno na suh pat pry ostry zavoy zarady mekia i goliam grayfer dava chuvstvoto za nestabilnost na prednicata.no tova e ZIMNA guma

.EDIN PRYMER SHTE TY DAM ZA TOVA CHE CENATA NE E OPREDELIASHTA ZA KACHESTVOTO NA ZIMNATA GUMA--pejoto na bachta mi go karame s FULDA KRISTAL SUPREMO,i kato sleza ot gislaveda i se ka4a na fuldata niama da ty kazvam che s neya kolata e kato lodka KATO NAVALI SNEGA,NE MOGA DA YA VKARAM V PATY,VDE EDNO SAM S LETNI GUMI

,NIAMA PO-DARVENI ZIMNI GUMI OT FULDA/TO Y SAMATA GUMA SY E TVARDA/.A fuldata e po-skapa s nad 50lv ot gislaveda

.A PONEJE PITASH KAK MOJELO CONTINENTAL DA DY SVARZVAT IMETO S GISLAVED--AMI TO GISLAVED E DASHTERNA FIRMA NA CONTINENTAL laugh.gif I DAJE NA BUSOVITE GUMI SY PISHE CONTINENTAL,A GUMATA Y SHARKATA SA SY GISLAVED,TY MISLI6 LI CHE AKO E LO6 GISLAVEDA ,CONTINENTAL SHTE SY SLOJAT IMETO NA NEGOVYTE GUMI.???TOVA MOJE6 DA GO PROVERY6 V DIANA I SHTE SE UVERISH SAM

.to ako schvedyte ne mogat da napravyat hubava zimna guma,az ne vyjdam koi moje,i vapreki che uvajavam toyo,yokohama,kumho i t.n.,zimnite ym gumi ne sa na visoko nivo.TAKA kakto letnite na gislaved sa slaby.