ZIMNI GUMI-kakvi

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 30 Ное 2005 22:13

abe ej! kvi sa tiya prostotii tuka?! 2 dena me nema, i sega mi se izvi svyat da triya PRAZNI mneniya, za da ne zaimat mesto?! wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
chukov, po-dobre si namisli vsichko nakup i prasni edin posting ot 3 stranici, che ako se nalozi posle da go triesh, az da ima da triya samo edno prazno pravougulniche... rolleyes.gif
utre shte doiztriya praznite mesta, shtot me zabolya glavata da gi triya... mad.gif
moe li da se karate za zimni gumi?! slagaite slikove i are na driftiiiiinga! punk.gif
tolkova triene na iztriti postingi ne sum imal na kup v karierata si na moderator! a taya rabota az ya razbiram taka: da si pishat horata, a az da ne se zanimavam s nishto! happy.gif tongue.gif a sega tuka trebva da triya NISHTO... ohmy.gif , te tva se okaza nai-trudoemko...chovek za tva vreme moze da swapne nekoi dvigatel v nekoja toyota naprimer! happy.gif
are sus zdrave,
punky wink.gif

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

GISLAVED NORD FROST3

Мнение от LEXUS » 30 Ное 2005 23:36

abe ot koe selo doide tozy div prostak jamie ohmy.gif .ty v gorata li sy rasal ili ne umee6 da spori6 normalno s horata s normalni dovodi mad.gif .kakvo tolkova ty kaza chukov che go psuvash???? dry.gif to e yasno che pazara opredelia koia zimna guma e dobra i koia ne :whistle: .FACT E CHE GISLAVED NORD FROST3 SE HARCHY KATO TOPAL HLIAB./za bg i cenata e ot zna4enie pry pokupkata/az karam 2 zimi starata sy corolla s nord frost3 imoga da ty kaja che e CHUDESNA ZIMNA GUMA/za sniag,led,kisha i mokar pat/ tongue.gif ,edinstveno na suh pat pry ostry zavoy zarady mekia i goliam grayfer dava chuvstvoto za nestabilnost na prednicata.no tova e ZIMNA guma wink.gif .EDIN PRYMER SHTE TY DAM ZA TOVA CHE CENATA NE E OPREDELIASHTA ZA KACHESTVOTO NA ZIMNATA GUMA--pejoto na bachta mi go karame s FULDA KRISTAL SUPREMO,i kato sleza ot gislaveda i se ka4a na fuldata niama da ty kazvam che s neya kolata e kato lodka KATO NAVALI SNEGA,NE MOGA DA YA VKARAM V PATY,VDE EDNO SAM S LETNI GUMI mad.gif ,NIAMA PO-DARVENI ZIMNI GUMI OT FULDA/TO Y SAMATA GUMA SY E TVARDA/.A fuldata e po-skapa s nad 50lv ot gislaveda mad.gif .A PONEJE PITASH KAK MOJELO CONTINENTAL DA DY SVARZVAT IMETO S GISLAVED--AMI TO GISLAVED E DASHTERNA FIRMA NA CONTINENTAL laugh.gif I DAJE NA BUSOVITE GUMI SY PISHE CONTINENTAL,A GUMATA Y SHARKATA SA SY GISLAVED,TY MISLI6 LI CHE AKO E LO6 GISLAVEDA ,CONTINENTAL SHTE SY SLOJAT IMETO NA NEGOVYTE GUMI.???TOVA MOJE6 DA GO PROVERY6 V DIANA I SHTE SE UVERISH SAM cool.gif .to ako schvedyte ne mogat da napravyat hubava zimna guma,az ne vyjdam koi moje,i vapreki che uvajavam toyo,yokohama,kumho i t.n.,zimnite ym gumi ne sa na visoko nivo.TAKA kakto letnite na gislaved sa slaby. :whistle:
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Re: GISLAVED NORD FROST3

Мнение от Japanese_fever » 01 Дек 2005 00:06

LEXUS-e spored men chukov po4na purvi da se zaqjda!
+ tova jamie e dal 2 mneniq na hora, koito sa karali s tezi gumi ve4e. Predpolagam znae6 angl. i si gi pro4el.
I posledno da kaja, 4e tvoeto mnenie, ako ne bude modificirano 6te bude iztrito 100%, ako punkara ne mu se zanimava moje i 90%! laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 01 Дек 2005 01:31

Japanese_fever написа:LEXUS-e spored men chukov po4na purvi da se zaqjda!
+ tova jamie e dal 2 mneniq na hora, koito sa karali s tezi gumi ve4e. Predpolagam znae6 angl. i si gi pro4el.
I posledno da kaja, 4e tvoeto mnenie, ako ne bude modificirano 6te bude iztrito 100%, ako punkara ne mu se zanimava moje i 90%! laugh.gif
I ZASCHTO DA MI BADE IZTRITO MNENYETO,DRAGI????? ohmy.gif NESHTO NEVERNO LI KAZAH???AZ SAM V TOZY KLUB NE DA SPORYA S PROSTACY ,A DA SY DAM MNENYETO I DA CHUIA DRUGY MNENIA V RAMKITE NA DOBRYA TON!!!!TO KLUBOVETE SA ZA TOVA.TI SE DARJISH KATO NYAKAKAV KOMUNISTYCHESKI DICTATOR,KOETO NE TY IZNASYA,AIDE DA TRYEME???TOZY JAMIE MOJE DA KAZVA Y 2 Y 3 MNENIA,NIAMA LO6O,AMA ZA6TO TOLKOZ PSUVNI,I AZ SAM PROBVAL GISLAVED I KAZVAM OT OPIT,KAKVO LO6O VIDIA ,A???

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 01 Дек 2005 06:04

LEXUS написа:I ZASCHTO DA MI BADE IZTRITO MNENYETO,DRAGI????? ohmy.gif NESHTO NEVERNO LI KAZAH???AZ SAM V TOZY KLUB NE DA SPORYA S PROSTACY ,A DA SY DAM MNENYETO I DA CHUIA DRUGY MNENIA V RAMKITE NA DOBRYA TON!!!!TO KLUBOVETE SA ZA TOVA.TI SE DARJISH KATO NYAKAKAV KOMUNISTYCHESKI DICTATOR,KOETO NE TY IZNASYA,AIDE DA TRYEME???TOZY JAMIE MOJE DA KAZVA Y 2 Y 3 MNENIA,NIAMA LO6O,AMA ZA6TO TOLKOZ PSUVNI,I AZ SAM PROBVAL GISLAVED I KAZVAM OT OPIT,KAKVO LO6O VIDIA ,A???
Az vuob6te ne sum si pravil truda da ti 4eta mnenieto, no fakta, 4e nari4a6 jamie prostak i pi6e6 s GLAVNI bukvi e dostatu4en za men da ti iztriq mnenieto(kazah za men, ne 4e punkara 6te go iztrie)! A i predi ti be6e kazvano da ne pi6e6 s glavni bukvi, za6toto drazni i nikoj nqma da ti go 4ete! smile.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

b_d

Мнение от b_d » 01 Дек 2005 08:34

Не мога да разбера след като Jamie и chukov се разбраха, защо трябва някой да налива отново масло в огъня. Просто минало-заминало! Искам като има среща на клуба да можем да седнем и да се веселим, а не да се гледаме изпод вежди.
Ще помоля всеки, който иска да каже нещо повече по тази тема, нека помисли 3 минути преди да почне да пише и ако още смята, че имам какво да каже нека пише.

Аватар
chukov

Мнение от chukov » 01 Дек 2005 09:17

Аз ви гарантирам, че ако се видим на живо и помен няма да остане от лошия тон. Винаги е така smile.gif

До админа:

Нямаше как да измисля всичките си мнения накуп, защото водихме разгорещен спор. smile.gif
http:/www.penchochukov.com
Yaris P1

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 01 Дек 2005 12:50

az nikoi ne sam psuval,prosto izrazih mnenye za jamie ,na bazata na nachina po koito se darji s drugyte uchastnici v tozy club mellow.gif .prosto mislia che vsicki sme ravnopostaveni i vseki v tozy klub moje da sy izrazi mnenyeto bez psuvni i obidi! sad.gif ako nyakoi go e priel kato zayajdane se izviniavam. cool.gif cool.gif

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 02 Дек 2005 00:01

admina e bad_dog, az sum moderatora.... tongue.gif
ma kak moje tuka da se karate za gluposti? az da si priznaya ne sum prochel nito edno ot teya mneniya, shtot az lichno MRAZIM zimni gumi! tongue.gif
celata raboat e v tova che e po-dobre, i po-hubao i priyatno za sichki kogato dialozite i dori sporovete se provezdat v normalen, civilizovan ton.
... are stiga tolkova rabota, nali sum moderator, i eto na "moderiram" tuka... tongue.gif laugh.gif
az ne obicham da triya i da cenzuriram, nali sum chovek punkar vse pak, obache nai-tupo e kogato se nalaga da triem NISHTO, shtot rabotata si e ednakva za mene... sad.gif
are hora, govorete TOYOTA a koj ot kude bil, kvo vi puka? az mislya taka: shtom chovek ima toyota, znachi e dostatuchno inteligenten i daze s dosta PO-NAPRED ot ostanalite, shtot si e kupil nai-dobrata kola! ne e li taka?! punk.gif

El Camino

Мнение от El Camino » 05 Дек 2005 13:56

Абе един въпрос по темата wacko.gif - намират ли се въобще в БГ зимни гуми 185/70/13 ?!
Такива и дават по - документи на АЕ86цата за зимата и такива мислех да слагам сега веднага като си дойда, ама май ще има ядец rolleyes.gif unsure.gif :help:

Аватар
chukov

Мнение от chukov » 08 Ное 2007 17:18

Ха ха ха

колко време мина откак се чекахме с Jamie
Сега прочетох темата отново след 2 години

biggrin.gif
http:/www.penchochukov.com
Yaris P1

Публикувай отговор