Аз ли да смекча тона?!? Че аз съм толкова мек и внимателен в изказа си, както никога... Ако някой се чувства обиден, моля да ме извини, но не мисля, че аз съм атакувал, обидил, засегнал, или - не дай боже - наранил.Fido Dido написа:Приятелю, моят съвет е да смекчиш малко тона. Просто от уважение.
ToyotaBG с коя част от цитата на колегата slowtraveler не си съгласен??ToyotaBG написа:И кои сте тези всички, които сте единодушни? Извинявай, но скоро по-голяма глупост не бях чувал ни от БГ политиците, ни даже от Александър Томов... Нито Тойота Балканс е "търговския отдел за внос на ТМ-ауто", нито разбирам за какъв стокооборот с Гърция става въпрос.rudolf написа:вече всички сме единодушни,,,,всички бг-диструбутори -купуват от тойота балкани ( новото име на търговския отдел за внос на ТМ-ауто)...
които пък извършват стокооборота с тойота гърция
slowtraveler написа:Разбрах те правилно колега, но когато една фирма се разделя на две, а управлението остава същото, като собственика на капитала е един и същ и то в удобна икономическа зона, това ме навежда на мисълта, че смяната е само за избягване на административни и данъчни спънки, без реална смяна на начина на работа.....
Това ми бе мисълта и се надявам да съм бил ясен.![]()
Може да греша, но ако някой е усетил разлика в начина на работа на дилъра и дистрибутора на Тойота през последната година и половина (от образуването на Тойота Болканс ЕООД), нека сподели за да ме обори....
то не минава през три ръце,,защото в предишните постове уточнихме че тойота хеллас също е на инчкейп,който е собственик на тойота балкан и тм-ауто,,и тойота гърция също е англиска компания.Scott написа:Сега пак си задай въпроса за цените на резервните части. Нещо като минава през три ръце преди да дойде при теб, не може да е евтино, дори ДДС-то да е 0%.rudolf написа:...всички бг-диструбутори -купуват от тойота балкани ...които пък извършват стокооборота с тойота гърция...
Да ама не !!! laugh.gifslowtraveler написа: Навярно знаете, че Гърция май е единствената страна дето евреи няма, щото явно гърците са по-големи мошенници от тях
С цялото изказване. Но особено с последното изречение - надали някой от вас има как да "усети" разлика в работата на дистрибутора... на дилъра - може би, ама как пък крайния клиент има допирна точка с дистрибутора освен рекламите - е не се сещам, честно.rudolf написа:ToyotaBG с коя част от цитата на колегата slowtraveler не си съгласен??slowtraveler написа:Разбрах те правилно колега, но когато една фирма се разделя на две, а управлението остава същото, като собственика на капитала е един и същ и то в удобна икономическа зона, това ме навежда на мисълта, че смяната е само за избягване на административни и данъчни спънки, без реална смяна на начина на работа.....
Може да греша, но ако някой е усетил разлика в начина на работа на дилъра и дистрибутора на Тойота през последната година и половина (от образуването на Тойота Болканс ЕООД), нека сподели за да ме обори....
айде пак от първа страница....ToyotaBG написа:С цялото изказване. Но особено с последното изречение - надали някой от вас има как да "усети" разлика в работата на дистрибутора... на дилъра - може би, ама как пък крайния клиент има допирна точка с дистрибутора освен рекламите - е не се сещам, честно.rudolf написа:ToyotaBG с коя част от цитата на колегата slowtraveler не си съгласен??slowtraveler написа:Разбрах те правилно колега, но когато една фирма се разделя на две, а управлението остава същото, като собственика на капитала е един и същ и то в удобна икономическа зона, това ме навежда на мисълта, че смяната е само за избягване на административни и данъчни спънки, без реална смяна на начина на работа.....
Като не си съгласен с моя пост, а и не се усеща разлика от клиента би ли ми обяснил като по запознат, каква е ползата от това междинно звено, освен административно/счетоводно разделяне?!?!ToyotaBG написа:....С цялото изказване. Но особено с последното изречение - надали някой от вас има как да "усети" разлика в работата на дистрибутора... на дилъра - може би, ама как пък крайния клиент има допирна точка с дистрибутора освен рекламите - е не се сещам, честно.
С такива разсъждения наистина няма да се стигне до подобрение на положението. Защото 'допирната' точка на дистрибутора с крайния клиент не се изразява в гледане на реклами от страна на последния, а в защитаване на един от основните принципи на Системата За Производство на Тойота - 'Клиента на Първо Място'. И то защото Дистрибутора на Тойота е 'лицето' на Тойота Корпорейшън в съответната страна, а не 'сива' финансова институция, преливаща пари от единия си джоб в другия.ToyotaBG написа:... надали някой от вас има как да "усети" разлика в работата на дистрибутора... на дилъра - може би, ама как пък крайния клиент има допирна точка с дистрибутора освен рекламите - е не се сещам, честно.
Колега, много бих искал да ти отговоря на всички въпрос с ДА, ама въпросите ти не предполагат подобен отговор. biggrin.gifrudolf написа:айде пак от първа страница....
ToyotaBG: според теб-
1.какво наложи прехвърлянето на дистрибуцията от тм-ауто на тойота болканс?
2. кой е собственик на тойота хелас, тм-ауто и на тойота болканс?
http://auto.dir.bg/2007/08/20/news2015725.html
http://ec.europa.eu/comm/competition/me ... 367_en.pdf
3. .в момента къде адреса на тойота болканс и на тм-ауто?
http://news.expert.bg/?id=118694
Тойота Балканс ЕООД се управлява и представлява от Джордж Кириазис. Дружеството запазва адреса за кореспонденция на бул. "Цариградско шосе" 163, както и телефоните за контакт.
ако отговорите ти на горните въпроси са ДА,
4.кое точно трябва да разграничи отношението ми към вас- от отношението ми към тм-ауто-който административно го трансформираха в локален дилър?
ако ми отговориш с конкретни отговори-ще мога да разбера къде точно става недоразумение.
пс: прилагам пак линкове от първите страници-под съмнение,че са ти убегнали...
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] и 5 госта