И кой те е питал дали ще го ползваш или не ?!?!? laugh.gif laugh.gif
Там тирирам тирирааамммм

Не са хаби брат, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Той може идея да се няма за какво говорим, ама той Е ДОТКОР, следователно никой нищо не може да знае повече от него!! Той е алфата и омегата, щото е на 45+ години и 1001% е в критическата - знам, бащата мина от там, такива са, просто НЕМА НУЖДА, а смисъл да са хабиш още по-малко.... Да не говорим, че и чичото сега е у тая възраст и е същия капацитет кат ЗИЗИ - просто трагично е, ама няма да го видят, щото СЕГА точно, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Ама по-добре тука да го бият чивийте доктора, отколкото у тях или с пациентаInstruktor59@yahoo.com написа:Колеги и приятели..........
Me4oKyX написа:...Не са хаби брат, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Той може идея да се няма за какво говорим, ама той Е ДОТКОР, следователно никой нищо не може да знае повече от него!! Той е алфата и омегата, щото е на 45+ години и 1001% е в критическата - знам, бащата мина от там, такива са, просто НЕМА НУЖДА, а смисъл да са хабиш още по-малко.... Да не говорим, че и чичото сега е у тая възраст и е същия капацитет кат ЗИЗИ - просто трагично е, ама няма да го видят, щото СЕГА точно, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Ама по-добре тука да го бият чивийте доктора, отколкото у тях или с пациентаИначе съм сигурен, че ХАДО не са измислили топлата вода, просто техните наистина действат за доооста дълго време
Колега, не се товари. Този форум е малко по- хард. Ще свикнеш biggrin.gif laugh.gif biggrin.gifInstruktor59@yahoo.com написа:Колеги и приятели,
Написах за Форсан, защото е главната, също руска, конкуренция на ХАДО, с подобна или същата технология, с подобен ефект и пр....
Вярвам, че форумът е за обмен на мнения, знания, разширяване на кръгозора, подхода и т.н. по всички въпроси, отнасящи се до нашите возила.
Смятам се достатъчно технически грамотен, за да мога да преценя истинността на наблюденията ми относно разход на гориво, цвят на маслото и др.
Струва ми се малко несериозно да се отричат неща, (които лесно може да бъдат проверени), само защото отричащите не са ги виждали, или не ги е казал някой авторитет, а тук някакъв нов във форума се прави на умен...
Форсан е на българския пазар от 1996-98 година доколкото си спомням. Не го продавам, само съм доволен ползвател. И никого с нищо не задължавам, нали?
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта