Добавка XADO?

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 18 Юли 2011 23:15

ZZ - нали предишния ти пост беше последен по тая тема ?!? laugh.gif laugh.gif

И кой те е питал дали ще го ползваш или не ?!?!? laugh.gif laugh.gif

Там тирирам тирирааамммм tongue.gif laugh.gif

Аватар
Instruktor59@yahoo.com

Мнение от Instruktor59@yahoo.com » 19 Юли 2011 09:36

Колеги и приятели,
Написах за Форсан, защото е главната, също руска, конкуренция на ХАДО, с подобна или същата технология, с подобен ефект и пр....
Вярвам, че форумът е за обмен на мнения, знания, разширяване на кръгозора, подхода и т.н. по всички въпроси, отнасящи се до нашите возила.
Смятам се достатъчно технически грамотен, за да мога да преценя истинността на наблюденията ми относно разход на гориво, цвят на маслото и др.
Струва ми се малко несериозно да се отричат неща, (които лесно може да бъдат проверени), само защото отричащите не са ги виждали, или не ги е казал някой авторитет, а тук някакъв нов във форума се прави на умен...
Форсан е на българския пазар от 1996-98 година доколкото си спомням. Не го продавам, само съм доволен ползвател. И никого с нищо не задължавам, нали?
Каквото сам си направя, никой не може...

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 19 Юли 2011 11:05

Щом не е учено в БГ технически университет значи не е възможно !!!
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 19 Юли 2011 12:28

Instruktor59@yahoo.com написа:Колеги и приятели..........
Не са хаби брат, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Той може идея да се няма за какво говорим, ама той Е ДОТКОР, следователно никой нищо не може да знае повече от него!! Той е алфата и омегата, щото е на 45+ години и 1001% е в критическата - знам, бащата мина от там, такива са, просто НЕМА НУЖДА, а смисъл да са хабиш още по-малко.... Да не говорим, че и чичото сега е у тая възраст и е същия капацитет кат ЗИЗИ - просто трагично е, ама няма да го видят, щото СЕГА точно, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Ама по-добре тука да го бият чивийте доктора, отколкото у тях или с пациента :thumbsup: Иначе съм сигурен, че ХАДО не са измислили топлата вода, просто техните наистина действат за доооста дълго време :thumbsup:

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 19 Юли 2011 23:41

Me4oKyX написа:...Не са хаби брат, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Той може идея да се няма за какво говорим, ама той Е ДОТКОР, следователно никой нищо не може да знае повече от него!! Той е алфата и омегата, щото е на 45+ години и 1001% е в критическата - знам, бащата мина от там, такива са, просто НЕМА НУЖДА, а смисъл да са хабиш още по-малко.... Да не говорим, че и чичото сега е у тая възраст и е същия капацитет кат ЗИЗИ - просто трагично е, ама няма да го видят, щото СЕГА точно, ТУК Е ТАКА laugh.gif laugh.gif Ама по-добре тука да го бият чивийте доктора, отколкото у тях или с пациента :thumbsup: Иначе съм сигурен, че ХАДО не са измислили топлата вода, просто техните наистина действат за доооста дълго време :thumbsup:
:kermit: Позна ли се? laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 20 Юли 2011 17:02

Instruktor59@yahoo.com написа:Колеги и приятели,
Написах за Форсан, защото е главната, също руска, конкуренция на ХАДО, с подобна или същата технология, с подобен ефект и пр....
Вярвам, че форумът е за обмен на мнения, знания, разширяване на кръгозора, подхода и т.н. по всички въпроси, отнасящи се до нашите возила.
Смятам се достатъчно технически грамотен, за да мога да преценя истинността на наблюденията ми относно разход на гориво, цвят на маслото и др.
Струва ми се малко несериозно да се отричат неща, (които лесно може да бъдат проверени), само защото отричащите не са ги виждали, или не ги е казал някой авторитет, а тук някакъв нов във форума се прави на умен...
Форсан е на българския пазар от 1996-98 година доколкото си спомням. Не го продавам, само съм доволен ползвател. И никого с нищо не задължавам, нали?
Колега, не се товари. Този форум е малко по- хард. Ще свикнеш biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
Instruktor59@yahoo.com

Мнение от Instruktor59@yahoo.com » 20 Юли 2011 18:16

Хм, и по други (български) форуми се срещат по-разгорещени колеги, не е толкова страшно...
Човешката стория е пълна с къде по-значими случаи на отхвърляне на добри неща, само защото са неизвестни до сега, не са представени от някой авторитет или уж противоречат на досега известното знание... Тогава истината се проявява главно по един начин - с пряко показване на новото нещо в действие!
Макар че е трудно да постигнем лабораторна точност и сравнимост на резултатите, аз бих участвал, с моята турска Королка, в някакъв тип сравнително каране. Дори можем да се опитаме да сравним действието на Хадос и Форсан на еднакви двигатели и торивни системи...

Примерно пълним до капачките колкото коли се съберем, караме до Ихтиман съобразно правилата, пием там, обсъждайки нещата, нещо безалкохолно, връщаме се на същата бензиностанция, зареждаме отново на същата колонка до капачката и смятаме!
Има ли мераклии?
Каквото сам си направя, никой не може...

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 20 Юли 2011 22:17

Аз викам като ще се правят тестовете, да ходим без масло до там, че да е ясно кое е по-доброто.... За разхода - аз ще ползвам трета добавка, която не можеш да намериш ти и изобщо нямаш шанс да ме стигнеш на разход.... Иначе - когато кажеш, че и без масло може да покараме, ама заедно с всичките плюещи, но ще го направим с тях и със залагания сериозни, щото нали то такова жувотно немало.... Аз мога и колата да заложа, остава другите баровци да кажат ще го бъде ли няма ли да го бъде laugh.gif laugh.gif

Инструкторе - за разхода - когат кажеш го правим, че ще дойда специално от Пловдив за този експеримент :thumbsup:

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 20 Юли 2011 22:37

Непременно тествайте и Мото Гард. Той е най-отдавна на нашия пазар - над 15 години. Абсолютно утвърден продукт, даже и професора го каза! :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 20 Юли 2011 22:39

Е сега стана сериозно! Наддаването започна. Както сме я подкарали ще привличеме и медиите! :thumbsup:Може ли да съм банката? biggrin.gif
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Публикувай отговор