Бооооооожееее, не се учудвам вече защо МНОГО хора спряха да пишат.....че дори основател успяхте да изгоните........
СФИНКС, вече мога със ръка на сърцето да го кажа, въпреки че не си го позволявам - ТИ СИ ПРОЗД братчето ми и ограничен, да не говорим, че като спориш за нещо, ДОРИ НЕ ЧЕТЕШ!! КОЛИТЕ СА КУПЕНИ В ЕДНА СЕДМИЦА, ЧИСТО НОВИ ОТ ТОЙОТА, СЪС ЗАВОДСКИТЕ ГУМИ ДЪНЛОП! И двете коли са на по 5 години в момента, като ги мерих, бяха на по 2,5 и разликата в километрите беше няма и 10 000..... Така че, МИСЛЯ, за разлика от теб, ПРОБВАМ НА ЖИВО, за разлика от теб, ВЗИМАМ предвид много още фактори за разлика от теб и като казвам нещо, съм го ИЗПИТАЛ ЛИЧНО, за разлика от теб..... По-добре си изтрий акаунта или си ползвай хубавото лаптопче за друго, но не и за нещо свързано с коли laugh.gif МНОГО СИ БОС!!!
Квото щете си правете хора, ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТОВА ДАЛИ НА ВАС ВИ ХАРЕСВА и дали СПОРЕД ВАС има смисъл !!! АКИМА пита ЯСНО - кое е по-добре от тези, тези и тези марки! НЕ СЕ интересува от мнението ви, базирано на времето и вятъра и как сте станали тази сутрин..... Ай престанете да серете по теми, които ГРАМ не ви засягат или пък ГРАМ нямате опит в тях! Аз що не пиша по теми за бензини !? Щото не ги чаткам като хората!!! Ай бъдете ХОРА, или просто изчезнете с 300