Каква суета каква Германия ве пич вземи слез за малко на земята ! Къде летиш ти въобще не те знам . Я отвори мобилето и виж колко Супри с десен волан се продават в Германия . Навил си си някакви глупости на пръста и не спираш да ръсиш мъдрост , като някоя латерна .muf написа: И защо да няма как? Мислиш ли че ако в Германия колите регистрирани с обратен волан започват да стават много, няма да забранят регистрацията.
Просто там няма толкова "тарикати" които им се иска да се направят на такива, за каквито им е плитък джоба.
С други думи не правят глупости от суета.
Объркал си форума пич ! Който е суетен не кара Супра или бус !!!
Ами тогава защо да не си купиш по-евтина кола с обратен волан ?muf написа:
За повечето нормални хора колата не е форма на себедоказване, така че няма как чак толкова да ти завиждат за хитрия ход с покупка на обратен волан.
В смисъл ти приемаш купуването на кола , като депозиране на сума в банката ли ? Набий си в кратуната , че хората могат да купуват коли за вършене на работа и , че след , като си избият парите въобще може да не им дреме колко струва колата . Разбираш ли , че не можеш да си помръднеш гледната точка ?muf написа: Само пресметни колко губиш от факта че за препродажба за теб остава само варианта с автоморгите, тоест това което си спестил се обезсмисля в момента на следващата продажба.
И ти остава няколко години (или месеци) каране от страната на пътника.
Аз също нямам нищо против тях не , че има някакво значение и не , че става въпрос за тях в темата .muf написа: По темата:
Няма нищо против момченцата с обратните БМВ-та и Вектри, нека си ги карат.
А за мен е отчаян ход на комплексарщина да обясняваш на хората по форумите как да си харчат парите . И кое си струва и кое не .muf написа: За мен тоя вариант е отчаен ход на комплексарщина, който е безсмислен както финансово, така и от практчиеска гледна точка.
С две думи - не си струва.
Щом толкова се вълнуваш кой какво казва значи трябва да помислиш сериозно дали нямаш прекалено големи комплекси .muf написа: Е, ако целта е наистина да те видят с нещо "по-така", може би за гимназистките номера да мине.
По-големите си казват - поредния "тарикат" с малко кинти и много мерак