филтри
- YARIS baby
Много благодаря на всички ви за отзивите и за разбирането, което проявихте към моя проблем!!!!!!! НАЙ-ИСКРЕНИ И СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ !!!!!!!!!!!!!!!
За моя радост проблема е решен и вече си имам филтър. Как ли???? Ами много ясно, че отидох /не точно в ТМ, а при нашия сервиз, в града/ видяха хората че ми липсва филтъра, поговориха си и със софиянци и след 10 мин. имах филтър. Наистина трябваше да стане обществен проблем и тогава да се реши всичко...
За моя радост проблема е решен и вече си имам филтър. Как ли???? Ами много ясно, че отидох /не точно в ТМ, а при нашия сервиз, в града/ видяха хората че ми липсва филтъра, поговориха си и със софиянци и след 10 мин. имах филтър. Наистина трябваше да стане обществен проблем и тогава да се реши всичко...
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Напръсках вече-през средните отвори на таблото.
1. Пуснах парно, обдухване на стъклото и в краката.(от средните отвори духа свеж студен въздух)
2.Пуснах климатика, за да видя дали охлажда през средните отвори - да.
Зна4и там при това положение на клапите въздуха минава през вентилатор и след това клима и купе-идеалния вариант според мен.
1. Пуснах парно, обдухване на стъклото и в краката.(от средните отвори духа свеж студен въздух)
2.Пуснах климатика, за да видя дали охлажда през средните отвори - да.

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Снимки на филтара
Това са двете части.
- Прикачени файлове
-
- filtar.jpg (3.11 KiB) Преглеждано 2708 пъти
-
- f.jpg (3.05 KiB) Преглеждано 2708 пъти
-
- f2.jpg (2.46 KiB) Преглеждано 2708 пъти
Последно промяна от didoopro на 01 Дек 2007 12:39, променено общо 2 пъти.