173 коня официялно АЕ82
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Мнение от MX5 » 03 Апр 2010 22:27
Дай да видим дино графика от Горна Баня. Или и тя толкоз прокълната, че 3-ма собственика на диното са умрели вече ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Сега четвъртия собственик е боядисал дино машината в черно и я е скрил в мазето при компотите, оти го е страх да не умре и той ...
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Сега четвъртия собственик е боядисал дино машината в черно и я е скрил в мазето при компотите, оти го е страх да не умре и той ...
MX5
4A-GE
Мнение от diver » 03 Апр 2010 22:38
Потърсих из нета и без майтап вижте какво излезеMX5 написа:Дай да видим дино графика от Горна Баня. Или и тя толкоз прокълната, че 3-ма собственика на диното са умрели вече ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
diver
levin86
MX5
Мнение от K-A-N-U » 03 Апр 2010 23:24
Opaaaaaa, neznaeh 4e s Japanesa ste roda laugh.gifMX5 написа: P.S. AE82 има ли Vtec? Баща ми ми каза, че двигателите с Vtec са много бързи
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
K-A-N-U
Мнение от MX5 » 03 Апр 2010 23:29
Но като порасна и взема книжка, и си купя кола с Vtec, и ще видиш тогава ... ще завиждаш ...K-A-N-U написа:Opaaaaaa, neznaeh 4e s Japanesa ste roda laugh.gifMX5 написа: P.S. AE82 има ли Vtec? Баща ми ми каза, че двигателите с Vtec са много бързи
Сега баща ми не ми дава да карам още
MX5
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 04 Апр 2010 07:32
4A-GE написа:... тази кола но тя беше много коварна и в нея бяха загинали 4те и собственика от началото на производството и.Поздрави,Петьо
ЕГАТИ СИКРИФИСИТО

LordDigital
Мнение от diver » 04 Апр 2010 20:03
Очаквайте Ендрю Лойд Уебър и Джизъс Крайс супер стар в нова версия .... Горнобанска Тойота сикрифай....LordDigital написа:4A-GE написа:... тази кола но тя беше много коварна и в нея бяха загинали 4те и собственика от началото на производството и.Поздрави,Петьо
ЕГАТИ СИКРИФИСИТО
http://www.youtube.com/watch?v=jkje4FiH9Qc

diver
Мнение от 4A-GE » 06 Апр 2010 09:44
Не мога да разбера що не ми вярвате
как да ти дам дино графика,колега преди 10 години дали я пазя или дали мога сега да издиря колата да се ревизирам мотора и да се докаже всичко и тва е.Заключва се темата,спираме да пишеме и готово - вълкът цял и агнето сито ! 

In my dreams God is talking to me, In my dreams I am down on my knees,In my dreams I am begging you please....Let my soul rest in peace!
4A-GE
Мнение от diver » 06 Апр 2010 12:04
Не бе колега, само кажи къде е диното в Горна Баня и с каква електроника, другото е лесно...4A-GE написа:Не мога да разбера що не ми вярватекак да ти дам дино графика,колега преди 10 години дали я пазя или дали мога сега да издиря колата да се ревизирам мотора и да се докаже всичко и тва е.Заключва се темата,спираме да пишеме и готово - вълкът цял и агнето сито !
Понеже упорито не отговаряш на тези двата мога задам и други три.
На какви обороти извади тези 172 коня.
С каква компресия и каква смес.
С нетърпение очаквам, следващо включване....

diver
Мнение от 4A-GE » 06 Апр 2010 21:42
Aми Динамостенда вече го няма който беше там след езерото на светофара на околовръстното и горнобански път в дясно се завива и нагоре по улицата се падаше един пич който се занимаваше само с японки,за обороти не мога да ти кажа,чип за този автомобил има,но не съм сигорен дали е от корола или от друго нещо което става към електрониката на 4а-ге мотора. Беше 9.000 на оборотомер но не мога да ти отговоря червения сектор почваше от 8 някъде поне по спомени (въпреки че аз съм виждал табло разграфено 10.000 рпм на ТРД Н2 корола,като бях в Гърция )
Най-добре е някое събиране на форума да дойдеме с бащата той ще обясни най-добре какво е правено и как точно тъй като се занимава професионално с автомобили вече над 25 години и то най-вече само със механични стари японски атмосферки,мрази новите технологи на ЕКУ-та и разни програматори такива. Така мисля че ще е най-добре ( тва за АЕ82ката )
Най-добре е някое събиране на форума да дойдеме с бащата той ще обясни най-добре какво е правено и как точно тъй като се занимава професионално с автомобили вече над 25 години и то най-вече само със механични стари японски атмосферки,мрази новите технологи на ЕКУ-та и разни програматори такива. Така мисля че ще е най-добре ( тва за АЕ82ката )
In my dreams God is talking to me, In my dreams I am down on my knees,In my dreams I am begging you please....Let my soul rest in peace!
4A-GE
diver
Bass_Man
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru