173 коня официялно АЕ82
Дай да видим дино графика от Горна Баня. Или и тя толкоз прокълната, че 3-ма собственика на диното са умрели вече ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Сега четвъртия собственик е боядисал дино машината в черно и я е скрил в мазето при компотите, оти го е страх да не умре и той ...
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Сега четвъртия собственик е боядисал дино машината в черно и я е скрил в мазето при компотите, оти го е страх да не умре и той ...
Потърсих из нета и без майтап вижте какво излезеMX5 написа:Дай да видим дино графика от Горна Баня. Или и тя толкоз прокълната, че 3-ма собственика на диното са умрели вече ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- LordDigital
- СупраДжия
Очаквайте Ендрю Лойд Уебър и Джизъс Крайс супер стар в нова версия .... Горнобанска Тойота сикрифай....LordDigital написа:4A-GE написа:... тази кола но тя беше много коварна и в нея бяха загинали 4те и собственика от началото на производството и.Поздрави,Петьо
ЕГАТИ СИКРИФИСИТО
http://www.youtube.com/watch?v=jkje4FiH9Qc

Не мога да разбера що не ми вярвате
как да ти дам дино графика,колега преди 10 години дали я пазя или дали мога сега да издиря колата да се ревизирам мотора и да се докаже всичко и тва е.Заключва се темата,спираме да пишеме и готово - вълкът цял и агнето сито ! 

In my dreams God is talking to me, In my dreams I am down on my knees,In my dreams I am begging you please....Let my soul rest in peace!
Не бе колега, само кажи къде е диното в Горна Баня и с каква електроника, другото е лесно...4A-GE написа:Не мога да разбера що не ми вярватекак да ти дам дино графика,колега преди 10 години дали я пазя или дали мога сега да издиря колата да се ревизирам мотора и да се докаже всичко и тва е.Заключва се темата,спираме да пишеме и готово - вълкът цял и агнето сито !
Понеже упорито не отговаряш на тези двата мога задам и други три.
На какви обороти извади тези 172 коня.
С каква компресия и каква смес.
С нетърпение очаквам, следващо включване....

Aми Динамостенда вече го няма който беше там след езерото на светофара на околовръстното и горнобански път в дясно се завива и нагоре по улицата се падаше един пич който се занимаваше само с японки,за обороти не мога да ти кажа,чип за този автомобил има,но не съм сигорен дали е от корола или от друго нещо което става към електрониката на 4а-ге мотора. Беше 9.000 на оборотомер но не мога да ти отговоря червения сектор почваше от 8 някъде поне по спомени (въпреки че аз съм виждал табло разграфено 10.000 рпм на ТРД Н2 корола,като бях в Гърция )
Най-добре е някое събиране на форума да дойдеме с бащата той ще обясни най-добре какво е правено и как точно тъй като се занимава професионално с автомобили вече над 25 години и то най-вече само със механични стари японски атмосферки,мрази новите технологи на ЕКУ-та и разни програматори такива. Така мисля че ще е най-добре ( тва за АЕ82ката )
Най-добре е някое събиране на форума да дойдеме с бащата той ще обясни най-добре какво е правено и как точно тъй като се занимава професионално с автомобили вече над 25 години и то най-вече само със механични стари японски атмосферки,мрази новите технологи на ЕКУ-та и разни програматори такива. Така мисля че ще е най-добре ( тва за АЕ82ката )
In my dreams God is talking to me, In my dreams I am down on my knees,In my dreams I am begging you please....Let my soul rest in peace!