СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
kia
Обратна връзка:

Мнение от kia » 02 Дек 2008 22:52

Fido Dido написа:
Martinco написа:/за нелюбителите на попфолка пак става/.
ИзображениеИзображениеИзображение Изображение

mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

да именно...кво значи става?! unsure.gif

punk.gif :supz: punk.gif

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 03 Дек 2008 00:51

Продължаваме да нямаме друго предложение май ?

Martinco

Мнение от Martinco » 03 Дек 2008 07:48

Вярно че не е най-прекрасното заведение,но пък като пуснат чалга,учтиво ги молим,и те я спират-зависи от диджея зад бара laugh.gif
бивш притежател на Toyota Carina E 2,0 -3S-FE седан

diver

Мнение от diver » 03 Дек 2008 08:24

Martinco написа:Не че съм от най-редовните на тези сбирки dry.gif ,но кръчмето на Кукуш си е екстра за мезване и пийване/за нелюбителите на попфолка пак става/.Истината е че няма как да се угоди на всички.
ми съдба...ко да го праиш....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 03 Дек 2008 10:46

Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем! :thumbsup: Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е wacko.gif. Ама това е онова е!? ohmy.gif

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 04 Дек 2008 10:40

Kiki написа:Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем! :thumbsup: Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е wacko.gif. Ама това е онова е!? ohmy.gif
На мен лично не ми харесва вътре , много е подтискащо! За лятото си е екстра от вън! Но би било добре да е някаде в центъра за да е достъпно за всички хора , от всички квартали! Не на всеки му е приятно да тръгне от младост за да отиде на тойота среща в кукуш , на другия край на софия , както и обратното , аз лично бих се замислил дали да тръгна от люлин до младост , да пия 4 бири и да мина цяла софия после! А има и друго , че една част от хората който идват на тойота срещата не посещават такъв тип заведения! В случая ще визирам себеси , но знам и други хора!

mitoko

Мнение от mitoko » 04 Дек 2008 11:06

b0by написа:
Kiki написа:Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем! :thumbsup: Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е wacko.gif. Ама това е онова е!? ohmy.gif
А има и друго , че една част от хората който идват на тойота срещата не посещават такъв тип заведения! В случая ще визирам себеси , но знам и други хора!
:thumbsup:
мистър пица в лозенец с/у пазарчето :whistle:

Аватар
kia
Обратна връзка:

Мнение от kia » 04 Дек 2008 14:23

b0by написа:
....Но би било добре да е някаде в центъра за да е достъпно за всички хора , от всички квартали! Не на всеки му е приятно да тръгне от младост за да отиде на тойота среща в кукуш , на другия край на софия , както и обратното , аз лично бих се замислил дали да тръгна от люлин до младост , да пия 4 бири и да мина цяла софия после! ....
колега аз предложих списък със заведения по центъра, но никой дори и не ги изкоментира... целта ми беше наистина да е близко за всички....явно всеки се кефи на различен "тип заведение" - нормално е.. зажалост unsure.gif sad.gif dry.gif mellow.gif

mitoko

Мнение от mitoko » 04 Дек 2008 15:03

kia написа:
b0by написа:
....Но би било добре да е някаде в центъра за да е достъпно за всички хора , от всички квартали! Не на всеки му е приятно да тръгне от младост за да отиде на тойота среща в кукуш , на другия край на софия , както и обратното , аз лично бих се замислил дали да тръгна от люлин до младост , да пия 4 бири и да мина цяла софия после! ....
колега аз предложих списък със заведения по центъра, но никой дори и не ги изкоментира... целта ми беше наистина да е близко за всички....явно всеки се кефи на различен "тип заведение" - нормално е.. зажалост unsure.gif sad.gif dry.gif mellow.gif
от твоите линкове нищо не се отвавя unsure.gif

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 04 Дек 2008 15:12

kia написа:
b0by написа:
Аз видях заведенията , няма какво да им коментирам , в което и да е от изброените бих отишъл , с изключение на мис каприз! Единствено проблем може да има с паркирането на всичките от изброените места!

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 05 Дек 2008 19:25

каде се намира това ЕКО на бул.България че нещо не го знам unsure.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 06 Дек 2008 17:38

Toyota_DX написа:каде се намира това ЕКО на бул.България че нещо не го знам unsure.gif
Като пускаш от дясната страна точно преди разклоненията на моста на малкото НДК .

Иначе за утре ко праиме ????????

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 06 Дек 2008 17:42

Ами ако искате да ппробваме на ЕКО то?! cool.gif

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 06 Дек 2008 18:08

Еми казвайте какво правиме , и евентуално по раничко да го направиме да може да се гледа нещо по колите ако някой иска ? Че то си дойде , а и вече се е почнало пийенийето biggrin.gif .

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 06 Дек 2008 19:14

ако е овца нека да е Черна wink.gif

За ЕКО-то съм , както вика Дидо нека пробваме пък може да ни и хареса smile.gif

а в колко часа че 18:00 май е малко тъмничко dry.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Публикувай отговор