Fido Dido написа:Martinco написа:/за нелюбителите на попфолка пак става/.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да именно...кво значи става?!

ми съдба...ко да го праиш....Martinco написа:Не че съм от най-редовните на тези сбирки,но кръчмето на Кукуш си е екстра за мезване и пийване/за нелюбителите на попфолка пак става/.Истината е че няма как да се угоди на всички.
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
На мен лично не ми харесва вътре , много е подтискащо! За лятото си е екстра от вън! Но би било добре да е някаде в центъра за да е достъпно за всички хора , от всички квартали! Не на всеки му е приятно да тръгне от младост за да отиде на тойота среща в кукуш , на другия край на софия , както и обратното , аз лично бих се замислил дали да тръгна от люлин до младост , да пия 4 бири и да мина цяла софия после! А има и друго , че една част от хората който идват на тойота срещата не посещават такъв тип заведения! В случая ще визирам себеси , но знам и други хора!Kiki написа:Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем!Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е
. Ама това е онова е!?
b0by написа:А има и друго , че една част от хората който идват на тойота срещата не посещават такъв тип заведения! В случая ще визирам себеси , но знам и други хора!Kiki написа:Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем!Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е
. Ама това е онова е!?
колега аз предложих списък със заведения по центъра, но никой дори и не ги изкоментира... целта ми беше наистина да е близко за всички....явно всеки се кефи на различен "тип заведение" - нормално е.. зажалостb0by написа:....Но би било добре да е някаде в центъра за да е достъпно за всички хора , от всички квартали! Не на всеки му е приятно да тръгне от младост за да отиде на тойота среща в кукуш , на другия край на софия , както и обратното , аз лично бих се замислил дали да тръгна от люлин до младост , да пия 4 бири и да мина цяла софия после! ....Kiki написа:Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем!Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е
. Ама това е онова е!?
от твоите линкове нищо не се отвавяkia написа:колега аз предложих списък със заведения по центъра, но никой дори и не ги изкоментира... целта ми беше наистина да е близко за всички....явно всеки се кефи на различен "тип заведение" - нормално е.. зажалостb0by написа:....Но би било добре да е някаде в центъра за да е достъпно за всички хора , от всички квартали! Не на всеки му е приятно да тръгне от младост за да отиде на тойота среща в кукуш , на другия край на софия , както и обратното , аз лично бих се замислил дали да тръгна от люлин до младост , да пия 4 бири и да мина цяла софия после! ....Kiki написа:Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем!Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е
. Ама това е онова е!?
![]()
![]()
![]()
Аз видях заведенията , няма какво да им коментирам , в което и да е от изброените бих отишъл , с изключение на мис каприз! Единствено проблем може да има с паркирането на всичките от изброените места!kia написа:колега аз предложих списък със заведения по центъра, но никой дори и не ги изкоментира... целта ми беше наистина да е близко за всички....явно всеки се кефи на различен "тип заведение" - нормално е.. зажалостb0by написа:....Но би било добре да е някаде в центъра за да е достъпно за всички хора , от всички квартали! Не на всеки му е приятно да тръгне от младост за да отиде на тойота среща в кукуш , на другия край на софия , както и обратното , аз лично бих се замислил дали да тръгна от люлин до младост , да пия 4 бири и да мина цяла софия после! ....Kiki написа:Ако е до музиката на "Кукуш", съм уредил да ни пускат дискове, които ние си донесем!Хайде сега де Ви видим! Сега ще се почне: Ама кръчма е
. Ама това е онова е!?
![]()
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост