Здравейте и от мен. От няколко месеца съм собственик на една от пушештите короли с D-CAT мотор. Автомобила в последните две седмици пуши ежедневно, след влизане на мотора в работна температура почва да дими сивосинкав пушек придружен с мирис на сурова нафта. Освен това моля някой с такъв мотор да сподели с мен , дали колата ускорява до 2000 Хил. оборота, защото мойта я няма никаква, независимо дали съм на първа или друга предавка, колко и да съм настъпил педала на газта тя ускорява едвам,едвам. След вдигане над написаните обороти ускорява, но това мудно поведение за мен не е нормално и опасно в дадени градски условия. Управлявал съм доста по стари, както и по нови дизели но с такова поведение на автомобил не се бях сблъсквал. Така че моля за коментар

Карал съм я на диагностика+живи данни и немогат да разберат защо се получава така и ушите ми почват да чуват някакви несмислени отговори. То било нормално понеже било турбо и незнам си какви тъпотий. А мен в някое кръстовище някой ще ме разцепи на две. Турбо,турбо но пък чак толко мудно егати??