Като гледам обясненията на колегата - навярно си прав...
Колега, защо ще оправяте нафтовата помпа, щом филтърът Ви пропуска въздух (и то вероятно не е филтърът, а маркучите около него) ?!!
Като гледам обясненията на колегата - навярно си прав...
Не питай! Около 3000 лв е нова- Денсоnix1128 написа:Та на въпроса..Колко струва една нова такава дизелова помпа за комън рейл двигател.

Стига бе- 3000лв. Сменях такава на един ситроен 2005г и оригинална беше 700лв, неоригинална- 250. Разбирам Тойота, това-онова ама такава разлика.
 Стига бе- 3000лв. Сменях такава на един ситроен 2005г и оригинална беше 700лв, неоригинална- 250. Разбирам Тойота, това-онова ама такава разлика. 

А, от къде би трябвало да го вземе този въздух?
 Карал съм я на диагностика+живи данни и немогат да разберат защо се получава така и ушите ми почват да чуват някакви несмислени отговори. То било нормално понеже било турбо и незнам си какви тъпотий. А мен в някое кръстовище някой ще ме разцепи на две. Турбо,турбо но пък чак толко мудно егати??
  Карал съм я на диагностика+живи данни и немогат да разберат защо се получава така и ушите ми почват да чуват някакви несмислени отговори. То било нормално понеже било турбо и незнам си какви тъпотий. А мен в някое кръстовище някой ще ме разцепи на две. Турбо,турбо но пък чак толко мудно егати??Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] и 2 госта