Влизат в купето и правят андибул морков...
Corolla E21 / Auris E21 - Поколение XII - /2019-2024/ - двигатели/задвижване и дизайн
- WoLF
- Автомобил: Приус '07
- Благодарил/а: 868 пъти
- Получена благодарност: 322 пъти
Новите Corolla / Auris Поколение XII - /2019- / - двигатели/задвижване и дизайн

-
Hursa
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 211 пъти
Трудно ще влезе в купето на автомобил - когато бяха изтински, а не пластмасови, като от "киндер сюрприз". Може да не бяха много "херметични" - но не до степен да влезе котка 
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 48 пъти
- Получена благодарност: 144 пъти
Офтопик
Отивам в една оранжерия да погледна и да дам оферта за един строеж,влизам вътре на вратата на самата оранжерия един голям надпис...,
-Българи не крадете.!.
Викам си тоо явно некакъв перко ,поглеждам само мургави хора работят.По едно време едно куче вързано на нещо подвижно като релса лети към мен,обаче голямо куче и злобно.Лае ще ме изяде,излиза шефа от вътре и се скара на кучето и кучето миряса.Говорим и по едно време идва един бус,от буса слизат едни дребни хора и кучето същата работа спускане лай ще изяде синджира.Човека от буса вика на собственика на кучето....Сефе де изеде кучето..
Собственика вика..- Аааа няма страшно,
,обръщам се аз към него и със смях му обяснявам че човека явно китаец му казва да му изяде кучето.Явно си прави майтап китаеца за кучето,този нашият извика охраната и им каза да изкарат бързо този китаец с буса извън оранжерията и там да го обслужат.
Та някои кучета си плачат за изяждане,жалко че си отидоха виетнамците
-Българи не крадете.!.
Викам си тоо явно некакъв перко ,поглеждам само мургави хора работят.По едно време едно куче вързано на нещо подвижно като релса лети към мен,обаче голямо куче и злобно.Лае ще ме изяде,излиза шефа от вътре и се скара на кучето и кучето миряса.Говорим и по едно време идва един бус,от буса слизат едни дребни хора и кучето същата работа спускане лай ще изяде синджира.Човека от буса вика на собственика на кучето....Сефе де изеде кучето..
Та някои кучета си плачат за изяждане,жалко че си отидоха виетнамците
Било каквото било,отсега нататък ще бъде....както си е било .
-
Borkata_
- Автомобил: Corolla TS 2.0 MY22 Luxury
Здравейте,съществува ли сайт в който да проверявам дали поръчаният от мен автомобил е вече произведен?Имам предвид да правя същата проверка,която правят в Тойота като разликата е само да не им досаждам от време на време.Имам номера на поръчката.
- Not_active_user_2
- Автомобил: Corolla
Здравейте, някой питал ли е дали старите коли MY21 ще могат да се ъпгрейднат за да ползват безжично Android Auto? Виждам , че последните са с друг инфотеймънт, но предполагам, че само корубата е друга. Защото има Wi-Fi модул, и сякаш не е съвсем невъзможно, но пък кой да знае.....
-
Hursa
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 211 пъти
Връзката за android auto си е кабелна и при "новата" медия. Безкабелно е за apple carplay. (Поне според ценовата листа. И съвсем не е похвално.)
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
-
Borkata_
За тази нова мултимедия не мога да открия никаква информация.Някой наясно ли е какви са разликите със старата освен,разбира се видимите-само едно кръгло копче вляво?Освен това,колата която съм поръчал TS 2.0 Luxury ,все още не е произведена и ще дойде според дилъра в края на май месец ,дали ще е с тази новата медия?
-
imbecile
- Автомобил: COROLLA TS 2.0 MY22
Беше коментирано вече по-назад в темата, ето как изглежда:
https://www.toyotaownersclub.com/forums ... nt=1609782
На toyota.bg има ръководства за MY22 - за автомобила и за мултимедията - в "Акаунт"->"Ръководства". Аз поръчах същия модел и в документа за поръчката изрично пише "MY22", съответно би трябвало да е с новата мултимедия.
https://www.toyotaownersclub.com/forums ... nt=1609782
На toyota.bg има ръководства за MY22 - за автомобила и за мултимедията - в "Акаунт"->"Ръководства". Аз поръчах същия модел и в документа за поръчката изрично пише "MY22", съответно би трябвало да е с новата мултимедия.
-
Borkata_
Ходих да разгледам в шоурума и видях на живо новата мултимедия но на CH-R.Тя е същата като на Корола.На живо новата е по-хубава според мен чисто визуално но това е субективно. Макар,че и двата варианта не са кой знае каква красота.Казаха ми,че щом в документите ми е MY22 значи ще дойде с новата.
- Not_active_user_2
- Автомобил: Corolla
Има ли одобрени афтърмаркет чистачки за комбито? На нито един производител на спецификацията не пише, че този размер и захват "стават" за корола комби 2019 до днес....
Еднакви ли са със седана? Че за там намерих немерих писания в сайта на мишлен, но ме съмнява, че става дума за модела за америка...
Еднакви ли са със седана? Че за там намерих немерих писания в сайта на мишлен, но ме съмнява, че става дума за модела за америка...
- metoyo
- Автомобил: COROLLA TS 1.8 HYBRID 2020
Когато смених моите, търсих по размер, не съм гледал на опаковката за кой модел автомобил са. Взех някви от Хоуммакс за 5-6 лв. бр. Захвата си е стандартен, без приставки.
- BOz
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 241 пъти
A, одобрени. Това да не е БМВ, че и върху гумите да има официален знак за "одобрение", който да се слага. Както колегата е написал, отиваш на пазара и взимаш първите от тезгяха. Най-вероятно бай японец няма да ги е одобрил, ама и не те интересува неговото одобрение.Hybrid1stTime написа: ↑07 Фев 2022 12:46 Има ли одобрени афтърмаркет чистачки за комбито? На нито един производител на спецификацията не пише, че този размер и захват "стават" за корола комби 2019 до днес....
Разход на електричарка -> 
Разход на хибрид ->
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на хибрид ->

Разход на дизелов автоматик ->

- stereo_man
- Автомобил: Corolla E210
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Колеги, днес бях на 3-то обслужване на Королата. Направиха и обичайния тест на хибридната батерия. Направи ми впечатление, че в сертификата за теста на хибридната система има едно ново поле, което го няма в предходните - “зареждане на акумулаторната 12-волтова батерия”, който при мен е със статус Провален и има забележка “въпреки успешния резултат от проверката на хибридната система, отчетен е спад в потенциала на акумулаторната 12V батерия. Моля консултирайте се със своя приемчик”.
Не го видях там, а като се прибрах. Някой дали е минавал скоро и дали може да каже какъв е статуса при него?
Не го видях там, а като се прибрах. Някой дали е минавал скоро и дали може да каже какъв е статуса при него?
Corolla E12;
Corolla E210
Corolla E210
-
Enwor
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мм, къде точно е този сертификат? Аз онзи ден бях на второ обслужване и досега документ освен фактура не съм видял..
Освен, че ме посъветваха да ида до ТМАуто да си оправят км-те и да ги впишат в книжката... Че са писани "на око"..
Освен, че ме посъветваха да ида до ТМАуто да си оправят км-те и да ги впишат в книжката... Че са писани "на око"..
Corolla 2005 1.6 VVTi 3zz-fe | hatch, SOL
Corolla 2020 Sedan 1.8 Hybrid
Corolla 2020 Sedan 1.8 Hybrid