Влизат в купето и правят андибул морков...
Corolla E21 / Auris E21 - Поколение XII - /2019-2024/ - двигатели/задвижване и дизайн
- WoLF
- Автомобил: Приус '07
- Благодарил/а: 699 пъти
- Получена благодарност: 276 пъти
Новите Corolla / Auris Поколение XII - /2019- / - двигатели/задвижване и дизайн

-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 169 пъти
Трудно ще влезе в купето на автомобил - когато бяха изтински, а не пластмасови, като от "киндер сюрприз". Може да не бяха много "херметични" - но не до степен да влезе котка 

Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 47 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Офтопик
Отивам в една оранжерия да погледна и да дам оферта за един строеж,влизам вътре на вратата на самата оранжерия един голям надпис...,
-Българи не крадете.!.
Викам си тоо явно некакъв перко ,поглеждам само мургави хора работят.По едно време едно куче вързано на нещо подвижно като релса лети към мен,обаче голямо куче и злобно.Лае ще ме изяде,излиза шефа от вътре и се скара на кучето и кучето миряса.Говорим и по едно време идва един бус,от буса слизат едни дребни хора и кучето същата работа спускане лай ще изяде синджира.Човека от буса вика на собственика на кучето....Сефе де изеде кучето..
Собственика вика..- Аааа няма страшно,
,обръщам се аз към него и със смях му обяснявам че човека явно китаец му казва да му изяде кучето.Явно си прави майтап китаеца за кучето,този нашият извика охраната и им каза да изкарат бързо този китаец с буса извън оранжерията и там да го обслужат.
Та някои кучета си плачат за изяждане,жалко че си отидоха виетнамците
-Българи не крадете.!.
Викам си тоо явно некакъв перко ,поглеждам само мургави хора работят.По едно време едно куче вързано на нещо подвижно като релса лети към мен,обаче голямо куче и злобно.Лае ще ме изяде,излиза шефа от вътре и се скара на кучето и кучето миряса.Говорим и по едно време идва един бус,от буса слизат едни дребни хора и кучето същата работа спускане лай ще изяде синджира.Човека от буса вика на собственика на кучето....Сефе де изеде кучето..

Та някои кучета си плачат за изяждане,жалко че си отидоха виетнамците
-
- Автомобил: Corolla TS 2.0 MY22 Luxury
Здравейте,съществува ли сайт в който да проверявам дали поръчаният от мен автомобил е вече произведен?Имам предвид да правя същата проверка,която правят в Тойота като разликата е само да не им досаждам от време на време.Имам номера на поръчката.
- Not_active_user_2
- Автомобил: Corolla
Здравейте, някой питал ли е дали старите коли MY21 ще могат да се ъпгрейднат за да ползват безжично Android Auto? Виждам , че последните са с друг инфотеймънт, но предполагам, че само корубата е друга. Защото има Wi-Fi модул, и сякаш не е съвсем невъзможно, но пък кой да знае.....
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 169 пъти
Връзката за android auto си е кабелна и при "новата" медия. Безкабелно е за apple carplay. (Поне според ценовата листа. И съвсем не е похвално.)
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
-
За тази нова мултимедия не мога да открия никаква информация.Някой наясно ли е какви са разликите със старата освен,разбира се видимите-само едно кръгло копче вляво?Освен това,колата която съм поръчал TS 2.0 Luxury ,все още не е произведена и ще дойде според дилъра в края на май месец ,дали ще е с тази новата медия?
-
- Автомобил: COROLLA TS 2.0 MY22
Беше коментирано вече по-назад в темата, ето как изглежда:
https://www.toyotaownersclub.com/forums ... nt=1609782
На toyota.bg има ръководства за MY22 - за автомобила и за мултимедията - в "Акаунт"->"Ръководства". Аз поръчах същия модел и в документа за поръчката изрично пише "MY22", съответно би трябвало да е с новата мултимедия.
https://www.toyotaownersclub.com/forums ... nt=1609782
На toyota.bg има ръководства за MY22 - за автомобила и за мултимедията - в "Акаунт"->"Ръководства". Аз поръчах същия модел и в документа за поръчката изрично пише "MY22", съответно би трябвало да е с новата мултимедия.
-
Ходих да разгледам в шоурума и видях на живо новата мултимедия но на CH-R.Тя е същата като на Корола.На живо новата е по-хубава според мен чисто визуално но това е субективно. Макар,че и двата варианта не са кой знае каква красота.Казаха ми,че щом в документите ми е MY22 значи ще дойде с новата.
- Not_active_user_2
- Автомобил: Corolla
Има ли одобрени афтърмаркет чистачки за комбито? На нито един производител на спецификацията не пише, че този размер и захват "стават" за корола комби 2019 до днес....
Еднакви ли са със седана? Че за там намерих немерих писания в сайта на мишлен, но ме съмнява, че става дума за модела за америка...
Еднакви ли са със седана? Че за там намерих немерих писания в сайта на мишлен, но ме съмнява, че става дума за модела за америка...
- metoyo
- Автомобил: COROLLA TS 1.8 HYBRID 2020
Когато смених моите, търсих по размер, не съм гледал на опаковката за кой модел автомобил са. Взех някви от Хоуммакс за 5-6 лв. бр. Захвата си е стандартен, без приставки.
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
A, одобрени. Това да не е БМВ, че и върху гумите да има официален знак за "одобрение", който да се слага. Както колегата е написал, отиваш на пазара и взимаш първите от тезгяха. Най-вероятно бай японец няма да ги е одобрил, ама и не те интересува неговото одобрение.Hybrid1stTime написа: ↑07 Фев 2022 12:46 Има ли одобрени афтърмаркет чистачки за комбито? На нито един производител на спецификацията не пише, че този размер и захват "стават" за корола комби 2019 до днес....

Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->

- stereo_man
- Автомобил: Corolla E210
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Колеги, днес бях на 3-то обслужване на Королата. Направиха и обичайния тест на хибридната батерия. Направи ми впечатление, че в сертификата за теста на хибридната система има едно ново поле, което го няма в предходните - “зареждане на акумулаторната 12-волтова батерия”, който при мен е със статус Провален и има забележка “въпреки успешния резултат от проверката на хибридната система, отчетен е спад в потенциала на акумулаторната 12V батерия. Моля консултирайте се със своя приемчик”.
Не го видях там, а като се прибрах. Някой дали е минавал скоро и дали може да каже какъв е статуса при него?
Не го видях там, а като се прибрах. Някой дали е минавал скоро и дали може да каже какъв е статуса при него?
Corolla E12;
Corolla E210
Corolla E210
-
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 7 пъти
Мм, къде точно е този сертификат? Аз онзи ден бях на второ обслужване и досега документ освен фактура не съм видял..
Освен, че ме посъветваха да ида до ТМАуто да си оправят км-те и да ги впишат в книжката... Че са писани "на око"..
Освен, че ме посъветваха да ида до ТМАуто да си оправят км-те и да ги впишат в книжката... Че са писани "на око"..
Corolla 2005 1.6 VVTi 3zz-fe | hatch, SOL
Corolla 2020 Sedan 1.8 Hybrid
Corolla 2020 Sedan 1.8 Hybrid