Ипонеже отдавна не бях се смял с кеф от думите така не принудени/смятам Дидо ще ме подкрепи/най официално те каня на Втора национална среща .....е ако не ти се кара,поне ще е весело на масата,а тя предполагам/съдейки по първата няма да е за испускане ..!desotodorov написа:Евалла колеги - знаех си че няма да ме Уставите в тая страшна дилемаабе ти пък - шоуто на Слави - аз за ХоливООД съм се замислил от време оно
...нищо че колата ми е 16 годишна в момента
Ами - да обявите са стил горубляне - но нито една от колите не е от там - в смисъл - Королата се кара в България от 3 години, и разхода - (какво съм магаре) го спзарихме - извънграЦко, защото аз 95% ще я таралянкам Ботевград-София, даже .. "магистрално" мога да го нарека - 30% от време - по инерция
, затова - всъщност и разликата в разхода не е от голямо значение, макар че при тов е и много малка.
Иначе - мда//.... и аз клоня към карината...все пак - ще карама ПреАвенсис...дето се вика
Ми така.... искам скучна здрава кола...писна ми от колоритни прехвалени бангии - дето като видят сервиз мигат с фарове...съучастнически при това
И те така те...на обяд отивам да се запозная с 90 хилядната Карина - мисля че км е много малко вероятно да са реални...ама мисля че ще позная - пък и мисля да се разбера с човека да я минем през сервиз...е така - за удоволствие...
Пак ви благодаря - знаех си че ще получа правилната поддръжка, гоУема работа са форумите...
И Лексуса си е прав.....не се знае ,то казват каца един път,та дано ти е кацнало поне от към кола! с най добри морски пожелания !