antoanto написа:
Научи ни. Без предположения и глупости от сорта на то ако беше така трябваше да е.. Ако си вещ и имаш информация я сподели, но не дразни околните.
Чакай малко ся ако съм дошъл във вас в хола може и да ми кажеш това ама в тоя форум малко не върви . И това с ученето беше сърказъм ама ....................
До тука единствената информация която имаш ти са трима твой приятели ! И всъщност нищо не доказва . Просто сте си измислили някаква малоумна теория и ся всички трябва да се съгласим с нея заради трима твой приятели и една статия в Ауто-Билд ?
Всъщност околните дали се дразнят или не ми е все тая .
antoanto написа:
Ако твоите приятели имат автомобили от обсъжданите и си запознат с потдръжката им нямам нищо против да споделиш мнение. Аз не държа немските турбини да издържат по 100х.км., но познавам поне трима със сменени на тези километри.
Значи според теб е меродавно мението на майстор с незавършен седми клас , който е обяснил вещо проблема на собственика , който идея си няма за какво му е говорил майстора и така правиме едно гениално заключение за немските турбини ?
Щото аз познавам един майстор , който твърди , че се разширяват изпускателните , а не всмукателните клапани за да може по-добре да се чисти колата .
Ся да пусна ли една тема за ползата от тунинга на изпускателните колектори и две страници да твърдя , че знам един майстор който тунингова коли по този начин и кара на 18 степен , като от 1,8 голф атмосферен е изкарал 180 коня поне на колелата ?
antoanto написа:
Не знам въобще дали трябва човек да е специалист за да знае, че километража му показва 105х.к. и той си е сменил турбината biggrin.gif ?
Аз също си мислех , че си достатъчно грамотен ( щото големината и знанията са две абсолютно независими неща ) да знаеш , че турбината няма как да знае какво ти пише на километража ама ето не знаеш .
antoanto написа:
А относно на Ауто-Билд класацийте би ли ми показал тази дето има статистика , че на 100 000 км колите хвърлят турбини ?. И не става въпрос за колите, а за МБ и БМВ поне за тях съм сигурен и са на 5-6 години. Ако имаш МБ или БМВ с турбо мотор и си минал 120х.к. или твой приятел напиши че не си съгласен, защото .... А не да пълниш темата с глупави предположения, за неща които мозъка ти не проумява.
Имам и ся ко праиме ? Да ти го докарам да му разглобиш колата и да и направиш една експертиза а не да пълниш форума с глупости ?
Покажи ми някаква статистика може и да не е на Ауто-Билд но да е с повече от 10 човека за един и същи модел в продължение на 5 години. Щото през толкова години излизат петиците да кажем .
А относно това какво проумява мозъка ми не се грижи !
Що не я псунеш тази тема в БМВ и МБ форума да се спукат от смях хората и реално да разбереш колко не си в час?
Е сега ще ти направя тази услуга

.