Дизелова Хонда?
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Дивер - знам, че на астра слагат исузу. Просто се направих на мотика, щото се сещам за страхотните 1.6 и 1.7 дизели на Опел. Докато запали, мотора прави двоен аксел със счупен винт в коша, пък после все едно Гаргантюа пърди в купето. Ама с CDTI моторите се понаучиха.
Сашо, айде като минеш пак през сервиза, да взема да те зарибя малко за Опел Зафира 1.9 CDTI, че за наказание ще ти покажа ценовата листа на Бултрако и сие мародери.
Сашо, айде като минеш пак през сервиза, да взема да те зарибя малко за Опел Зафира 1.9 CDTI, че за наказание ще ти покажа ценовата листа на Бултрако и сие мародери.
Пропусна 1.5 и танца на таблото....Fido Dido написа:Дивер - знам, че на астра слагат исузу. Просто се направих на мотика, щото се сещам за страхотните 1.6 и 1.7 дизели на Опел. Докато запали, мотора прави двоен аксел със счупен винт

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
един приятел го взе тоя сивик комби преди доста години от магазина чисто nov.аз не съм го карал,но влязох вътре да го разгледам.не е истина колко е широк вътре направо все едно е с един клас по-голяма кола.
моя човек беше много доволен,и от разхода също.макар и в англия сглобяван този модел е много як.един друг приятел взе също такъв сивик на 1 година,пак английски 1.4 бензинка,досега го лашка без грам проблеми много сполучлив е.
аз навремето купувах доста коли от австрия,но такъв сивик с дефекти по мотора не съм срещал,нито по обяви нито в автосалон.
моето лично мнение съм го казвал тук-ако искаш бензинова кола само хонда.но би могъл да рискуваш и с тоя роверски дизел,след оглед от някой майстор.
моя човек беше много доволен,и от разхода също.макар и в англия сглобяван този модел е много як.един друг приятел взе също такъв сивик на 1 година,пак английски 1.4 бензинка,досега го лашка без грам проблеми много сполучлив е.
аз навремето купувах доста коли от австрия,но такъв сивик с дефекти по мотора не съм срещал,нито по обяви нито в автосалон.
моето лично мнение съм го казвал тук-ако искаш бензинова кола само хонда.но би могъл да рискуваш и с тоя роверски дизел,след оглед от някой майстор.
Предната ми кола беше такъв Сивик, само че с 1,4 двигател - 90к.с.
Много здрава кола, много красива(може би само комбито на БМВ тройка по ме кефи). Виж във форума на Хонда за този двигател, но
общо взето съм останал с впечатлението (от форума де), че няма някакви кой знае какви драми с тоя двигател.
Много здрава кола, много красива(може би само комбито на БМВ тройка по ме кефи). Виж във форума на Хонда за този двигател, но
общо взето съм останал с впечатлението (от форума де), че няма някакви кой знае какви драми с тоя двигател.
От кога доставяме бензин от Русия?!martod написа:Защото ще е по спокоен, когато Русия прави с нас същото, което на твоят аватар прави хонда със фолксваген..... laugh.gifhjapan написа:ако,ще си вземаш хонда,защо да е дизел ?

Незнам до колко това което ще напиша е по темата от имам преки впечатления от дизелова хонда. Имам навъртяни около 5 000 км с хонда акорд 2.2 tdci - 2005 г. - 140 к.с. и мога да ви кажа че е една стъпка пред дизела на тойота (визирам 2.2 - Д4Д корола версо който съм карал също, а не 2.0 - Д4Д който имам - с което пак изобщо не мога да ги сравнявам). Мога и да бъркам, но като усещане на мен по ми хареса хондата (динамика, еластичност и т. н.)
...разбирам че човека се е спрял на сивик 98-00 г. евентуално с дизелов двигател на роувър, а аз говоря за нов акорд 2.2 японски дизел....просто споделчм впечатления
...разбирам че човека се е спрял на сивик 98-00 г. евентуално с дизелов двигател на роувър, а аз говоря за нов акорд 2.2 японски дизел....просто споделчм впечатления
Корола 1999 г. + Авенсис 2001 г. - карани/продадени
Пикник 1999 г. + Ярис 2005 г. + Айго 2008 г. - действащи
Форд Фокус 2016 г. за цвят
Пикник 1999 г. + Ярис 2005 г. + Айго 2008 г. - действащи
Форд Фокус 2016 г. за цвят
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Не се праи тъй колега biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Изчакваш го да се оплете и тогава biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Тъй де. И какво общо има пропан-бутана с метана от Русия?

-