bad_dog написа: Не се занимавай с тоя 5М. Егати умрелия кон е тоя двигател.

tochno taka, edin 5M-GE shte ima i za rezerva!Xeku написа:bad_dog написа: Не се занимавай с тоя 5М. Егати умрелия кон е тоя двигател.Надявам се това изказване да е само за да убедиш Пънки да не го слага на Старлет-а, а да го запази за резервен за мен!
Абе, както и да го смятам все един 5М-GE е ще остане безработен, което много ме радва!
![]()
Според мен колите имат дух. И пак според мен този двигател противоречи на духа на старлетаpunkara написа:tochno taka, edin 5M-GE shte ima i za rezerva!Xeku написа:bad_dog написа: Не се занимавай с тоя 5М. Егати умрелия кон е тоя двигател.Надявам се това изказване да е само за да убедиш Пънки да не го слага на Старлет-а, а да го запази за резервен за мен!
Абе, както и да го смятам все един 5М-GE е ще остане безработен, което много ме радва!
![]()
ubedil sum se v edno: modifikacii po kolata s cel da se slozi edin dvigatel sa lesni i burzi, kogato obache tryabva sa modificira samiyat dvigatel, se zapochvat trudnostite i mnogoto zagubeno vreme!bad_dog написа:Според мен колите имат дух. И пак според мен този двигател противоречи на духа на старлетаpunkara написа:tochno taka, edin 5M-GE shte ima i za rezerva!Xeku написа:Надявам се това изказване да е само за да убедиш Пънки да не го слага на Старлет-а, а да го запази за резервен за мен!
![]()
).
Трябва да е лек и пъргав.
Няма нужда да се бърза освен това
sedo veche nad 5 godini v edin garaz, i ne mi se iska da go probvam, shtot shte se nalozi da se smenyat edin kup neshta, obiknovenno trugvat semeringi, garnitura na glavata i pr.bad_dog написа:18RG определено е интересен двигател и също като 4аге е много по-подходящ за тази кола от 5м. Ще става за ДРАГ.
Abe za6to ne ostavite doktora da si pravi kakvoto toj znae?!?bad_dog написа:18RG определено е интересен двигател и също като 4аге е много по-подходящ за тази кола от 5м. Ще става за ДРАГ.
ako moga da dobavya: prosto mi vikaite: "punkara"Japanese_fever написа:Abe za6to ne ostavite doktora da si pravi kakvoto toj znae?!?bad_dog написа:18RG определено е интересен двигател и също като 4аге е много по-подходящ за тази кола от 5м. Ще става за ДРАГ.![]()
Toj si e naumil 5M-GE, vie-ne!?!
Za men puk tova 6te e mnogo interesno. Tozi 5M 6te go nosi starleta kato svinq blajen vestnik, he-he laugh.gif
+ tova ne 4uhte li, 4e horata slagat V8, a vie ne mu davate edin I6 da probva. Vse edno s 5M nqma da e za drag, a?
A sega se setih kak e po-uda4no da nari4ame Punkara:
1. Doktora, za6toto lekuva vsqkakvi bolesti po Toyotite i im pravi vskqkvi intervencii i v serviza, i na ulicata m/u 2 kafeta?!? biggrin.gif
2. Profesora, za6toto s tolkova mnogo proekti i na4etenost otnosno Toyota si e istinski profesor?!?
Ili Sveteca? Tova nqmam kak da go obqsnq, za6toto obhva6ta gornite 2-a profila, a su6to taka nqma dumi kak da se obqsni, no za smetka na tova ima dela, koito go dokazvat!
Човек като те слуша ще си рече, че най-добре двигател от КАМАЗ да сложи. Или по-добре трактор БЕЛАРУС, щото е по-големо. А щом е по-големо е по-убаво. Нема начин да е друго, нали?Japanese_fever написа:Abe za6to ne ostavite doktora da si pravi kakvoto toj znae?!?bad_dog написа:18RG определено е интересен двигател и също като 4аге е много по-подходящ за тази кола от 5м. Ще става за ДРАГ.![]()
Toj si e naumil 5M-GE, vie-ne!?!
Za men puk tova 6te e mnogo interesno. Tozi 5M 6te go nosi starleta kato svinq blajen vestnik, he-he laugh.gif
+ tova ne 4uhte li, 4e horata slagat V8, a vie ne mu davate edin I6 da probva. Vse edno s 5M nqma da e za drag, a?
http://www.rxtuner.com/farticles/PanAme ... ls2005.pdfrotary-starlet in. the world, “La Atrevida”. with 7.68 et @ 172mph.
then “La Baby Turbo”. with7.85et,“JaimyLee”. with 7.92 et....
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 6 госта