Кой е по-добър автомобил

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 22 Авг 2008 20:29

rudolf написа:
Kiki написа:Какво, като е турска производителност? Ти не разбра ли, че този зовод е ной-модерния в момента. А това все пак е много важно. Субективният човешки фактор е сведен до минимум. АЗ ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРАВЯТ ДОСТА ПО-КАЧЕСТВЕННИ АВТОМОБИЛИ ОТ ДОСТА ПОДОБНИ ЗАВОДИ ДОРИ В МЕКАТА НА АВТОМОБИЛОСТРОЕНИТО-ГЕРМАНИЯ!
поживиом-повидим laugh.gif
много ми се иска да те видя как ще убеждаваш собствениците на рено, пежо,форд-че човешкия фактор е маловажен,,,може ид а си прав,,може и да не си,,,всъщност откога функционира завода?
Рудолф, ти не разбра ли, че аз говоря само за завода на Тойота? За другите работилници нещата са ясни. Те в собствинните си държави вече не правят здрави автомобили, та какво да кажем за Турция?

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 22 Авг 2008 20:32

Нали пежо, рено и форд имат също заводи в Турция?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 22 Авг 2008 21:29

Той рудолф го е яд че и неговата не е от турция затва така говори... Добре че няма турски пасат че тогава щеше да е в друг форум и много щеше да ни липсва тук wink.gif
Изображение1G-FE

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 22 Авг 2008 21:56

Kiki написа:
rudolf написа:
Kiki написа:Какво, като е турска производителност? Ти не разбра ли, че този зовод е ной-модерния в момента. А това все пак е много важно. Субективният човешки фактор е сведен до минимум. АЗ ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРАВЯТ ДОСТА ПО-КАЧЕСТВЕННИ АВТОМОБИЛИ ОТ ДОСТА ПОДОБНИ ЗАВОДИ ДОРИ В МЕКАТА НА АВТОМОБИЛОСТРОЕНИТО-ГЕРМАНИЯ!
поживиом-повидим laugh.gif
много ми се иска да те видя как ще убеждаваш собствениците на рено, пежо,форд-че човешкия фактор е маловажен,,,може ид а си прав,,може и да не си,,,всъщност откога функционира завода?
Рудолф, ти не разбра ли, че аз говоря само за завода на Тойота? За другите работилници нещата са ясни. Те в собствинните си държави вече не правят здрави автомобили, та какво да кажем за Турция?
да,,,,те другите марки приемат само анадолски турци в едни сковани бараки,само с по едни клещи и чук,а в тойота работят само кореняк истъмбулци..и французите пращат само пияници за наказание в турция-за да контролират пройзводството...

та въпроса ми е-откога тойота пройзвеждат в турция-за да преценя-колко е най старата турска сглобка...

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 23 Авг 2008 02:40

rudolf написа:фолксваген края на 70сете и началото на 80 бяха фалирали...
Че те и сега са фалирали .
rudolf написа:ако VAG-бяха купили алфа-щях да карам алфа
А ся Порше , като ги купят със се парцалите какво ще си купиш ? Порше ли ?
rudolf написа:та въпроса ми е-откога тойота пройзвеждат в турция-за да преценя-колко е най старата турска сглобка...
Friday, December 2, 2005
Toyota SA produced its 500,000th automobile, a MPV model Corolla Verso, at its 11-year-old factory in Adapazari today.
Айде сега посмятай малко понеже не знаеш да пишеш в google .
Source : http://www.turkishdailynews.com.tr/arti ... &contact=1
http://www.toyotatr.com/eng/press.asp#5

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 23 Авг 2008 04:23

no.gif hmm.gif no.gif ermm.gif

Публикувай отговор