Рудолф, ти не разбра ли, че аз говоря само за завода на Тойота? За другите работилници нещата са ясни. Те в собствинните си държави вече не правят здрави автомобили, та какво да кажем за Турция?rudolf написа:поживиом-повидим laugh.gifKiki написа:Какво, като е турска производителност? Ти не разбра ли, че този зовод е ной-модерния в момента. А това все пак е много важно. Субективният човешки фактор е сведен до минимум. АЗ ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРАВЯТ ДОСТА ПО-КАЧЕСТВЕННИ АВТОМОБИЛИ ОТ ДОСТА ПОДОБНИ ЗАВОДИ ДОРИ В МЕКАТА НА АВТОМОБИЛОСТРОЕНИТО-ГЕРМАНИЯ!
много ми се иска да те видя как ще убеждаваш собствениците на рено, пежо,форд-че човешкия фактор е маловажен,,,може ид а си прав,,може и да не си,,,всъщност откога функционира завода?
Кой е по-добър автомобил
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
да,,,,те другите марки приемат само анадолски турци в едни сковани бараки,само с по едни клещи и чук,а в тойота работят само кореняк истъмбулци..и французите пращат само пияници за наказание в турция-за да контролират пройзводството...Kiki написа:Рудолф, ти не разбра ли, че аз говоря само за завода на Тойота? За другите работилници нещата са ясни. Те в собствинните си държави вече не правят здрави автомобили, та какво да кажем за Турция?rudolf написа:поживиом-повидим laugh.gifKiki написа:Какво, като е турска производителност? Ти не разбра ли, че този зовод е ной-модерния в момента. А това все пак е много важно. Субективният човешки фактор е сведен до минимум. АЗ ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРАВЯТ ДОСТА ПО-КАЧЕСТВЕННИ АВТОМОБИЛИ ОТ ДОСТА ПОДОБНИ ЗАВОДИ ДОРИ В МЕКАТА НА АВТОМОБИЛОСТРОЕНИТО-ГЕРМАНИЯ!
много ми се иска да те видя как ще убеждаваш собствениците на рено, пежо,форд-че човешкия фактор е маловажен,,,може ид а си прав,,може и да не си,,,всъщност откога функционира завода?
та въпроса ми е-откога тойота пройзвеждат в турция-за да преценя-колко е най старата турска сглобка...
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Че те и сега са фалирали .rudolf написа:фолксваген края на 70сете и началото на 80 бяха фалирали...
А ся Порше , като ги купят със се парцалите какво ще си купиш ? Порше ли ?rudolf написа:ако VAG-бяха купили алфа-щях да карам алфа
Friday, December 2, 2005rudolf написа:та въпроса ми е-откога тойота пройзвеждат в турция-за да преценя-колко е най старата турска сглобка...
Toyota SA produced its 500,000th automobile, a MPV model Corolla Verso, at its 11-year-old factory in Adapazari today.
Айде сега посмятай малко понеже не знаеш да пишеш в google .
Source : http://www.turkishdailynews.com.tr/arti ... &contact=1
http://www.toyotatr.com/eng/press.asp#5