огледах по-щателно тойотата - открих още една дупка, през която семейство мечки може да ми влезе в багажника

ще има яко кърпене
иначе ботушите са горе-долу добре, кънтят на ламарина, има малко ръждичка по единия. днес огледах как на едно Типо са му заздравени ботушите, то даже цял рол кейдж сиимаше. ще туря и аз една-две гредички отзад, не е трудно.
бях си дал дума, че докато не я огледам отвсякъде няма да я ръчкам, ама пусто да остане мерак... днеска я водих да направят боята, после минах да видя налягането на гумите. на връщане пак не са стърпях

има в Люлин два завоя, много готини, идеални за heel-to от трета на втора, тесничко е ама има видимост, асвалта гладък, колата излиза супер яко с леко плъзгаща задница. просто не се стърпях и днеска, на първия по-здраво, на втория по-леко че имаше коли. на излизане от втория колата просто угасна!
не съм я зорил, с тези износени гуми не и трябва много. повече от 4-5000об не съм вдигал - просто угасна, върти стартера, но не ще да запали. Гледах да няма разкачени кабели или маркучи, нищо не открих, ама кво ли ми разбира тиквата от инжекциони - мътна Индия ми е все още. В кутията с бушоните също всичко беше в ред, ама за релетата не знам. В резервоара нямаше много гориво, но не беше празен.
Въпросчета: тоя двигател може ли да се задави? Ако е глътнала въздух при страничното ускорение, може ли да се задави и да угасне? Утре ще видя дали има ток от бобината, ще сваля свещите да видя дали не са мокри - един път ми бяха задавили омегата и като избърсах свещите се оправи. ама съм чувал, че такъв двигател като на тойотата не може да се задави, само придърпва и глъхне. Ще сваля и капака на ангренажа да видя дали не се е скъсал ремъка - не съм зорил колата, ама знае ли човек. На клемата "плюс" на акумулатора открих свободна букса, но не видях кабел да виси някъде, пък и буксата беше доста прашна. Още не знам как да проверя дали работи бензиновата помпа.
Някакви идейки? Трябва да я запаля до неделя, иначе ще трябва да я дърпам до бояджията, след това ще я карам за двигателя и тоците.