-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Uncle Dido » 11 Юни 2008 10:48
Хахахааа!

Uncle Dido
-
jsp
Мнение
от jsp » 15 Юни 2008 16:17
Мда,
и на мен тази класация нещо ме съмнява на autob... Другия линк е интересен наистина - според него излиза че lancer/colt дефектират по-малко отколкото корола.
Факт е че за 3 години каране на служебна корола не се е налагало нито веднъж да се отваря капака....
Fido Dido написа:Хахахааа!

jsp
-
jsp
Мнение
от jsp » 22 Юли 2008 23:27
Реши се проблемът с моите колебания!
Благодаря на модераторите че не заключиха темата

jsp
-
Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
-
Обратна връзка:
Мнение
от Vesko » 23 Юли 2008 09:08
jsp написа:
Факт е че за 3 години каране на служебна корола не се е налагало нито веднъж да се отваря капака....
Горкият човечец дето ще купи колата от фас кат новичка. 3 години без смяна на масло biggrin.gif И измиването на предното стъкло ли не сте ползвали 3 години biggrin.gif
И без шега в първите 2 години дори и вода за чистачки не бях си сипвал сам. Заради проблема на авенсис 1 със спирачките по-често бях в сервиза за смяна на дискове от колкото за смяна на масло и в тойота услужливо ми пълниха казанчето за чистачките с течност. Дори free of charge

Vesko
-
jsp
Мнение
от jsp » 23 Юли 2008 09:23
Не го разбрах нещо това

.... Никога не съм казвал че не сме я водили на прегледите като и дойдат километрите. Друг е и въпроса за ценообразуването на
http://unicreditleasing.mobile.bg/ biggrin.gif
Vesko написа:jsp написа:
Горкият човечец дето ще купи колата от фас кат новичка. 3 години без смяна на масло biggrin.gif И измиването на предното стъкло ли не сте ползвали 3 години biggrin.gif
И без шега в първите 2 години дори и вода за чистачки не бях си сипвал сам. Заради проблема на авенсис 1 със спирачките по-често бях в сервиза за смяна на дискове от колкото за смяна на масло и в тойота услужливо ми пълниха казанчето за чистачките с течност. Дори free of charge

jsp
-
juri_galev
Мнение
от juri_galev » 23 Юли 2008 12:22
tuka vseki moje da ti izkaje 10000000 mnenie i vsi4ki da sa koe ot koe po razli4no vseki ima svoe vijdane.Otivash ima test drive na toyota ka4vash se karash i precenqvash.Pravish sushtoto i v Mitsubishi i reshavash ot mn pisane i razsujdavane po forumite shte se oburkash oshte pove4e.Kato 4etesh ediniq i drugiq ednite durjat na svoeto drugite i te i taka nakraq shte vzeme da si kupish golf5.Li4no moe vijdane az ne bih pribegnal da 4eta forum za da si kupq dadena kola ili da se dopitvam do hora koito vseki ima razli4ni vijdaniq po kolite.Ne robuvam na dadena marka no nai dobre 4ovek sam da suzdade mnenie za tova koeto iska i da opita produkta

Uspeh
juri_galev
-
jsp
Мнение
от jsp » 23 Юли 2008 13:49
juri_galev написа:tuka vseki moje da ti izkaje 10000000 mnenie i vsi4ki da sa koe ot koe po razli4no vseki ima svoe vijdane.Otivash ima test drive na toyota ka4vash se karash i precenqvash.Pravish sushtoto i v Mitsubishi i reshavash ot mn pisane i razsujdavane po forumite shte se oburkash oshte pove4e.Kato 4etesh ediniq i drugiq ednite durjat na svoeto drugite i te i taka nakraq shte vzeme da si kupish golf5.Li4no moe vijdane az ne bih pribegnal da 4eta forum za da si kupq dadena kola ili da se dopitvam do hora koito vseki ima razli4ni vijdaniq po kolite.Ne robuvam na dadena marka no nai dobre 4ovek sam da suzdade mnenie za tova koeto iska i da opita produkta

Uspeh
Благодаря, аз избора го направих и имам талон вече в мен ;)
jsp
-
mitoko
Мнение
от mitoko » 23 Юли 2008 15:02
jsp написа:juri_galev написа:tuka vseki moje da ti izkaje 10000000 mnenie i vsi4ki da sa koe ot koe po razli4no vseki ima svoe vijdane.Otivash ima test drive na toyota ka4vash se karash i precenqvash.Pravish sushtoto i v Mitsubishi i reshavash ot mn pisane i razsujdavane po forumite shte se oburkash oshte pove4e.Kato 4etesh ediniq i drugiq ednite durjat na svoeto drugite i te i taka nakraq shte vzeme da si kupish golf5.Li4no moe vijdane az ne bih pribegnal da 4eta forum za da si kupq dadena kola ili da se dopitvam do hora koito vseki ima razli4ni vijdaniq po kolite.Ne robuvam na dadena marka no nai dobre 4ovek sam da suzdade mnenie za tova koeto iska i da opita produkta

Uspeh
и "избора" е

mitoko
-
jsp
Мнение
от jsp » 24 Юли 2008 12:18
mitoko написа:jsp написа:juri_galev написа:tuka vseki moje da ti izkaje 10000000 mnenie i vsi4ki da sa koe ot koe po razli4no vseki ima svoe vijdane.Otivash ima test drive na toyota ka4vash se karash i precenqvash.Pravish sushtoto i v Mitsubishi i reshavash ot mn pisane i razsujdavane po forumite shte se oburkash oshte pove4e.Kato 4etesh ediniq i drugiq ednite durjat na svoeto drugite i te i taka nakraq shte vzeme da si kupish golf5.Li4no moe vijdane az ne bih pribegnal da 4eta forum za da si kupq dadena kola ili da se dopitvam do hora koito vseki ima razli4ni vijdaniq po kolite.Ne robuvam na dadena marka no nai dobre 4ovek sam da suzdade mnenie za tova koeto iska i da opita produkta

Uspeh
и "избора" е

Щом пиша в този форум

какво ли съм избрал biggrin.gif
jsp
-
mitoko
Мнение
от mitoko » 24 Юли 2008 15:43
jsp написа:mitoko написа:jsp написа:
и "избора" е

Щом пиша в този форум

не е задължително...

като я вземеш - снимки и каса бири да я полеел

mitoko
-
jsp
Мнение
от jsp » 27 Юли 2008 21:12
mitoko написа:jsp написа:mitoko написа:
и "избора" е

Щом пиша в този форум

не е задължително...

като я вземеш - снимки и каса бири да я полеел

Изпълних го biggrin.gif . За снимките по-нататък ...

jsp