Още една МК4 във България

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 28 Сеп 2006 16:45

basi aspusite.... prilicha na organ!

inak ne e zle i hvashta okoto!
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 28 Сеп 2006 17:22

LordDigital malko offtopic.gif iskah da te pitam.
Kato dade ediniq ot linkovete vidqh post na Kelesha(deto mnogo go hvali6, ne 4e nevqrvam ama ne go poznavam) i tam na infoto mu pi6e: Кара: 15сек. Вектра E dobre de sys toq ogromen intercooler, turbo, elektronika i taka natatyk ne e li mojal da siakra pove4e ot taq vektra, 4e tova 15 sec. e mnogo slabo??!?!?!? za spravka: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=45

bambo
Обратна връзка:

Мнение от bambo » 28 Сеп 2006 21:37

PAKETA_1 написа:ммда, ауспусите са адски зле...в смисъл, че 6 колектора се събират заради турбото и после пак се разделят за да може всички да си помислят че е "натюрел" ...само остава да я тунингова с един китеник на задната седалка
Хм, незнам дали от снимката, макар че и на нея се вижда доста ясно, какво се заблудихте сичките ?!?!? Оптика от Koenig Special WTF ?!?!? Тфа отзад между стоповете е некфа решетка незнам от какво, изрязана с ножовката и хваната с 4 видии върху фабричния панел (видиите се виждат на снимката) отдолу даже си седи дупката за номера, и се вижда, предната броня е stock, виж за задната определено е сменяна/правена, ама за аспусите - ако пак се загледате ще видите че двата най-леви (оригиналните) са опушени, другите за лъскави. Начи двата оригинални са отрязани, на тяхно място е заварен един квадратен профил, мисля че стоманен, който е надупчен и продължава по дължината на бронята, и на дупките са заварени другите накрайници, включително и оригиналните. И понеже те са си срещу тръбите от гърнето, те пушат, за другите не стига дима smile.gif Бе... ще го снимам подробно и отблизо, само да се мерне пак.

А джантите наистина кефят. А и незнам колегата що реши че километража е тунинг? Аз на всичките турбо (2 или 3) дет съм виждал си е до 320???

Некой да не ме разбере погрешно де - колицата е готина, и мен ме кефи, освен аспусите де, просто не мисля че по нея има нещо от koenig или от която и да е друга такава марка. Иначе пича, след като е изпатил от некой "майстор" си чака 2 месеца оригинални части и станала истинска колата... да се надяваме де. Да е жив и здрав и да го радва само, да не я виждам повече в двора :thumbsup:

fr3nzy

Мнение от fr3nzy » 29 Сеп 2006 14:49

Ми аз съм гледал супра турбо мк3 със 280 на километража. Такава със 320 не бях виждал, може би малко супри съм гледал.

Един приятел има мерцедес правен от Koenigg (560SEC би-турбо) и доста напомния на тази супра. Възможно е собственика да е бил фен и да си я е изфабрикувал така че да прилича на Koenigg biggrin.gif

fr3nzy

Мнение от fr3nzy » 29 Сеп 2006 14:59

K-A-N-U написа:LordDigital malko offtopic.gif iskah da te pitam.
Kato dade ediniq ot linkovete vidqh post na Kelesha(deto mnogo go hvali6, ne 4e nevqrvam ama ne go poznavam) i tam na infoto mu pi6e: Кара: 15сек. Вектра E dobre de sys toq ogromen intercooler, turbo, elektronika i taka natatyk ne e li mojal da siakra pove4e ot taq vektra, 4e tova 15 sec. e mnogo slabo??!?!?!? za spravka: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=45
Във тунинг бг форума е нормално да се пишат глупости в полетата "кара" "мечтае да кара" и т.н. biggrin.gif Незнам колко е бърза вектрата, обаче е със C20LET около 300 коня 4x4 и е доста лека.

El Camino

Мнение от El Camino » 29 Сеп 2006 19:58

fr3nzy написа:
K-A-N-U написа:LordDigital malko offtopic.gif iskah da te pitam.
Във тунинг бг форума е нормално да се пишат глупости в полетата "кара" "мечтае да кара" и т.н. biggrin.gif Незнам колко е бърза вектрата, обаче е със C20LET около 300 коня 4x4 и е доста лека.
Taq vectra sk. kutii gi ima za konsumativ, shtoto gi chupi kato soleti. Az ne pomnq posledno koga beshe w dwijenie biggrin.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 30 Сеп 2006 03:52

Djantite mi prili4at na tezi kato na BMW 850i. Naistina sa mnogo gotini.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 30 Сеп 2006 05:58

Джантите наистина стават ,но изглеждат така агресивно защото са хипер изнесени на вънка.

Всъшност на снимките се вижда една черта над задния калник която вероятно е допълнителна раздувка за да може да вкарат токова агресивни джантета.

Инак Koenig-specials имат китове за МК3 ,само че хипер рядки. Доколкото знам има 2 или 3 такива супри във Испания (едната я беха снимали и беше червена) ,колегата дето е там да каже... но по спомени от снимката КОЛАТА ИЗОБЩО НЕ ПРИЛИЧАШЕ НА СУПРА ,направо си беше живо Ferrari TEstarrrrrrrrrrr000000000000sssssssaaaaaaaaaaaaa
Изображение

fr3nzy

Мнение от fr3nzy » 02 Окт 2006 01:41

LordDigital написа:Джантите наистина стават ,но изглеждат така агресивно защото са хипер изнесени на вънка.

Всъшност на снимките се вижда една черта над задния калник която вероятно е допълнителна раздувка за да може да вкарат токова агресивни джантета.

Инак Koenig-specials имат китове за МК3 ,само че хипер рядки. Доколкото знам има 2 или 3 такива супри във Испания (едната я беха снимали и беше червена) ,колегата дето е там да каже... но по спомени от снимката КОЛАТА ИЗОБЩО НЕ ПРИЛИЧАШЕ НА СУПРА ,направо си беше живо Ferrari TEstarrrrrrrrrrr000000000000sssssssaaaaaaaaaaaaa
Е според мен ти описваш точно тази супра. И на мен много ми приличаше на ферари biggrin.gif . Мястото където оригинално седи регистрацията е заменена със т.н. мрежа, която отвежда горещия въздух от двигателя навън при задно разположените мотори. Освен това задните калници ми се виждат раздути.

ПС: като цяло е добре направена, обаче тези ауспуси ми се виждат много. laugh.gif

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 10 Окт 2006 01:35

Обратно към темата.

Горката супра ,днеска ми потвърдиха информация че известния мърляк-"майстор" г-н ZnipeR работи по нея във Пловдив... всека кола си намира некои да я загроби - при това панижение ,може само да изкажа наи-искренни съболезнования на собственика на колата...

Ето и една снимка:

Изображение

А ето тука супрата сложена върху канала на изтезанията unsure.gif

Изображение
Изображение

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 10 Окт 2006 06:39

Tzveta e perfecten! :puke:
Tozi tzvqt i elektrikovo ze,emoq nqmat ravni po grozota sred koliet!!! mad.gif
Sharenkoto si e drugo, dve vuzglavni4ki na zadnoto stuklo i ku4ence deto si klati glavata, hahahahahahah ... laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 10 Окт 2006 08:03

koi e toz "известния мърляк-"майстор" г-н ZnipeR"?
->

jamie

Мнение от jamie » 10 Окт 2006 09:27

ALTEZZA написа:koi e toz "известния мърляк-"майстор" г-н ZnipeR"?
Тоз е така известния "заварчик по бутала" - беше заварил бутало на Нисан 200SX (буквално заварка), на същия беше трошил колянов вал. Бива го и да отлива предни капаци от ... кит (CRX е жертвата този път). Мисля че Самбата е по-гъст с него, той да разказва (там май се беше проявил като тунингьор на ВАЗ) :whistle:

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 10 Окт 2006 15:45

ujas ....

kvi maistori ima po sveta ... sad.gif
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

Аватар
Drifter
Обратна връзка:

Мнение от Drifter » 10 Окт 2006 22:13

ugabuga написа:ujas ....

kvi maistori ima po sveta ... sad.gif