Nowyaris - време ли е да си ходи?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти

Постоянен бан за nowyaris?

Анкетата свършва на 27 Окт 2010 12:31

Да
18
37%
Не
31
63%

Общо гласове: 49

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 26 Окт 2010 19:08

Тъй като ми писна на *** от напатки за власт имащи и пр.

1. Аз никога не съм изявявал каквото и да е желание да съм модератор, а просто го узнах един ден като си пуснах компа и влязох във форума.

2. Рядко (почти никога) не трия мнения или да заключвам теми.

От 1-во и 2-ро следва че:

Отик нататък кадето видя офф-топик в някоя тема, директно темата се трие. Упването на теми, извън правилата се трият незабавно.

Надявам се, така да сте по-доволни, и няма да има сърдити. Поне като ме обвинявате в нещо да има за какво.

Поздрави на всички. Нямам лоши чуства към никои от Вас, надявам се и Вие да нямате такива към мен.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
didak
Благодарил/а: 3 пъти
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от didak » 26 Окт 2010 19:45

Georgimitrovich написа:
...Оттук нататък кадето видя офф-топик в някоя тема, директно темата се трие. Упването на теми, извън правилата се трият незабавно. ...
Ако си имал предвид 'поста' вместо 'темата', наистина би било добре модераторите да се намесвате по-често, без да се стига до крайности.
Тогава от самосебеси, който кара основно на офтопик, на практика ще е с БАН.
Е, който не може да си прави правилните изводи - да се качва при БАН-аните.
Не визирам никого конкретно!
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 26 Окт 2010 19:54

Жоре, ще имат, не се притеснявай.

Всеки един индивид тук - включително и аз - си мисли, че мнението, което е изпратил току-що е страхотно, неповторимо, бомбастично и едва ли не достойно за "Пулицър".

Въпрос на гледна точка.

Дайвъра не пише вече тук, защото като негов приятел бях достатъчно любезен да поизтрия негови мнения. Може би загубих един приятел, но - карма.

В крайна сметка за това модераторският екип е тук - да пази форума чист, да не допуска прекален СПАМ, както и лични нападки.
Ние сме пъдарите тук, като Лорда и Бед Дог са ни гласували доверие точно ТОВА да вършим.

Факт е, че правим реверанс на всички, без изключения. Но недоволни винаги ще има - не можеш да угодиш на всеки. И въпреки, че сме достатъчно толерантни - пак има недоволни, намусени и сърдити - като малките деца.

Ако имате желание и тук да се модерира както в другите форуми - моля, няма проблем. Както каза Жоро Митрович по-горе - всяка втора тема в "купува-продава" говори, че никой не чете правилата.

И вместо да си правя труда да подсещам хората да ги прочетат и как да си оправят обявата, така че да бъде достъпна за всички - получавам такива "благодарности" на ЛС, че свят ще ви се завие, ако ги постна тук.

Човешката простотия е безгранична и когато един индивид получи свобода - превръща я в слободия.

Точно поради тази човешка слабост се появяват такива теми - http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=12347 и то с основание.

90% от хората тук забравят факта че са на гости и елементарното възпитание би трябвало да им попречи да се държат по начин, провокиращ теми като тази.

Както и да е.

Сигурен съм, че този мой пост ще потвърди приказката за кучетата и кервана, но има какво да се направи по въпроса.

И само да ви подскажа - не знам дали сте обърнали внимание, но във форума си има тема за чат - която се "събужда" от време на време.

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=6738

И вместо да се чати във всяка една тема без мярка, така, както направи nowyaris, не е лошо да се обърне внимание на тази - при условие, че ви е толкова неприятно да използвате СКАЙП - примерно.

Надявам се да се разберем като зрели хора и всеки да се позамисли малко, преди да пусне следващият си пост.

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 26 Окт 2010 20:16

Fido Dido написа:Надявам се да се разберем като зрели хора и всеки да се позамисли малко, преди да пусне следващият си пост.
Дидо,дидо,ако се разбирахме като зрели хора нямаше да се изпишат 3 страници с нападки към модераторите и т.н.Някои си мислят ,че така наречената шуробаджанащина е и тук.Хората които не Ви познават лично,какво ли мнение може да изказват за Вас?!?Ако съдят само по постовете във форума.......
Вие си вършите работата както трябва ,но ако имаше и кои да я оцени щеше да е по-добре, но уви.
Жоре ти добре ще триеш постове и теми,ама по едно време ще ти писне и ще се откажеш.Защото както Дидо си е сложил едно аватарче с едно пистолетче......
ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ, А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ!!!
A car without TURBO is like a man without BALLS!

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 26 Окт 2010 20:24

Georgimitrovich написа:........
И според мен е крайно време е да се сложи ред във форума.
Напълно съм съгласен с Жоро, че трябва да си влезе в ролята.
Крайно време беше. wink.gif
Псувните, обидите, заядливите подмятания, надменността, манията за величие, опитите за нагло налагане на собственото мнение не трябва да се подминават, а веднага да си парират и да се даде на индивида да разбере, че не е най-великия в този форум, а всички тук сме равни, независимо от образование, месторождение и местожителство.
Шапка свалям на колегите, които аргументирано, културно и професионално поднасят необходимата информация на нас лаиците, които понякога търсим помощ. bow.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 26 Окт 2010 22:26

->

Публикувай отговор