El Camino написа:....

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
по магистралите си има забрана за теглене,,както и има знак в правилника за ограничение на минималната скорост...--
Tuk pri nas v po4ti vs. zastrahovki e vklu4ena pytnata pomo6t..( samo nai evtinite i "izbu6eni" sa bez).didak написа:Може.kohinora написа:Ами не може ли тази услуга да се предлага от застрахователите. Дори да се въведе някаква застраховка в тези случаи,както беше споменато по-горе. Да видим дали ще искат толкова тези от пътна помощ. Да се въведе конкуренция,не да се влиза в пазарлък.
Моето каско включва "Автоасистанс".
След ПТП с предишната кола ме закараха от Приморско до Разград /около 250км в едната посока/ без аз да плащам и стотинка.
По договр, ако след ПТП автомобила не може да се предвижи сам са длъжни да занесат колата до местоживеене на собственика.
Или до 200км... Преди години строших скорости нейде около Пловдив(мноо ми върви из тоз регион) и си викам е в каското имам еднократно безплатно репатриране, под 200км съм, значи супер... Дрънча аз и девойката отсреща жизнерадостно вика - да ама само при ПТП...Скоро четох за някакъв абонамент към СБА кихаш 100лв на година и репатрират на много по-човешки цени. Ако някой знае подробности да сподели.Ael написа:И при Армеец има такъв филм при ПТП да те извозат и теб и колата за без пари ,НО само за максимум 3 годишни коли. Ебати дискриминацията ...
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Мерси. Скоро им гледах сайта и понеже не видях, питам някой за лични впечатления. Сега пак ще го погледна.slowtraveler написа:diver, виж 'членство в СБА' в сайта им:
http://www.sba.bg/
Имат различни карти, които ти дават различни условия
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Поради техническа неизправност са регистрирани 39 ПТП с 7
убити и 50 ранени
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта