El Camino написа:....

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
по магистралите си има забрана за теглене,,както и има знак в правилника за ограничение на минималната скорост...--
rudolf
Мнение от El Camino » 07 Фев 2010 15:56
El Camino
Мнение от slowtraveler » 07 Фев 2010 17:09
slowtraveler
Мнение от IVOtuning » 07 Фев 2010 18:08
IVOtuning
Мнение от IVOtuning » 07 Фев 2010 18:20
Tuk pri nas v po4ti vs. zastrahovki e vklu4ena pytnata pomo6t..( samo nai evtinite i "izbu6eni" sa bez).didak написа:Може.kohinora написа:Ами не може ли тази услуга да се предлага от застрахователите. Дори да се въведе някаква застраховка в тези случаи,както беше споменато по-горе. Да видим дали ще искат толкова тези от пътна помощ. Да се въведе конкуренция,не да се влиза в пазарлък.
Моето каско включва "Автоасистанс".
След ПТП с предишната кола ме закараха от Приморско до Разград /около 250км в едната посока/ без аз да плащам и стотинка.
По договр, ако след ПТП автомобила не може да се предвижи сам са длъжни да занесат колата до местоживеене на собственика.
IVOtuning
Мнение от K-A-N-U » 07 Фев 2010 20:48
K-A-N-U
Мнение от slowtraveler » 07 Фев 2010 22:12
slowtraveler
El Camino
slu4aen
Ael
Мнение от diver » 08 Фев 2010 17:11
Или до 200км... Преди години строших скорости нейде около Пловдив(мноо ми върви из тоз регион) и си викам е в каското имам еднократно безплатно репатриране, под 200км съм, значи супер... Дрънча аз и девойката отсреща жизнерадостно вика - да ама само при ПТП...Скоро четох за някакъв абонамент към СБА кихаш 100лв на година и репатрират на много по-човешки цени. Ако някой знае подробности да сподели.Ael написа:И при Армеец има такъв филм при ПТП да те извозат и теб и колата за без пари ,НО само за максимум 3 годишни коли. Ебати дискриминацията ...
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от slowtraveler » 08 Фев 2010 17:33
slowtraveler
Мнение от diver » 08 Фев 2010 20:36
Мерси. Скоро им гледах сайта и понеже не видях, питам някой за лични впечатления. Сега пак ще го погледна.slowtraveler написа:diver, виж 'членство в СБА' в сайта им:
http://www.sba.bg/
Имат различни карти, които ти дават различни условия
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от CuMo » 09 Фев 2010 16:12
Поради техническа неизправност са регистрирани 39 ПТП с 7
убити и 50 ранени
CuMo
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта