Ами колега Лексус, не си спомням. Знам, че казаха рейка. Задържаха я за 2-3 дена.LEXUS написа:scorpion,цялата рейка ли ти смениха? Или карето на волана? Щото ТМ-Ауто сменят на едро.Аз не знам за дефект в рейките.
За уплътненията чаках около 1 1/2 месец да ги поръчат и изпратят от Англия, а ги смениха за около 1/2 час.
Апропо с тези уплътнения беше доста смешна ситуацията в ТМ. Пращам аз едно то момчетат ни дето поддържаше сл.коли да реши проблема с уплътненията. Връща се след малко бесен и ми казва, че ТМ го отсвирили. Бесен, качвам се с него и право в ТМ. Обяснявам ситуацията, обяснявам и това, че проблемът с шума се появява някъде около 140-150/км.ч и онзи приемчик невинно ме пита : "Ама вие с толкова ли километра карате ?" Да се смея ли да плача ли. Накрая отправиха запитване към Тойота Англия и се оказа, че съм един от малцината докладвали за този проблем. Решението както казах беше смяна. Най-интересното е, че уплътненията бяха същите само дето в областта към огледалата (малко по-високо) бяха лепнати някакви уши biggrin.gif . Всъщност и сега на този Авенсис уплътненията са така направени с две напречни ивици гума.