Tail of the Dragon
-
osobenno motor kato naked bike, ima dobur "handling" no ne e kato na pistov vse pak. vurveneto mu sushto ne e kato na pistov.
tva do tuk triabva da ti e iasno.
hora koito se kachvat na 600cc pistovi za meseci im omruzvat poneje im stavat slabi, da dobri sa za uchene no posle stavat slabichki ili pone ti se struvat taka.
napravi si zakliuchenie kolko burzo shte ti omruzne 600cc motor koito e naked (toest handling and performance-a mu e MALKO po zle ot pistov 600cc).
rabotata e che takiva motori ne se kopuvat za da se hodi na pista ili da se sustezavash, makar che se spraviat sravnitelno dobre v tezi kategorii.
s tozi post iskam da kaja che tozi tip motori sa si za opredelen vid hora s opredeleni shofiorski navici. az lichno mnogo gi haresvam, no sum siguren che niama da se tolkova "exciting" kato pistovite.
kato e reshil chovek da si vzima takuv, pone da go vzeme sus goliam dvigatel 900cc + che pone da moje da ti dava udovolstvie ot vreme na vreme i taka poveche shte te radva. za tova edin motor nikoga ne e dostatuchen.
tva do tuk triabva da ti e iasno.
hora koito se kachvat na 600cc pistovi za meseci im omruzvat poneje im stavat slabi, da dobri sa za uchene no posle stavat slabichki ili pone ti se struvat taka.
napravi si zakliuchenie kolko burzo shte ti omruzne 600cc motor koito e naked (toest handling and performance-a mu e MALKO po zle ot pistov 600cc).
rabotata e che takiva motori ne se kopuvat za da se hodi na pista ili da se sustezavash, makar che se spraviat sravnitelno dobre v tezi kategorii.
s tozi post iskam da kaja che tozi tip motori sa si za opredelen vid hora s opredeleni shofiorski navici. az lichno mnogo gi haresvam, no sum siguren che niama da se tolkova "exciting" kato pistovite.
kato e reshil chovek da si vzima takuv, pone da go vzeme sus goliam dvigatel 900cc + che pone da moje da ti dava udovolstvie ot vreme na vreme i taka poveche shte te radva. za tova edin motor nikoga ne e dostatuchen.
PAKTETA samo si protivorechish... spored mene triabva da si malko po open minded... shtom sruvniavash chicagskite magistrali sus florida keys znachi ne si naisno sus materiala. Moito vijdane e da posetim the Keys septemvri oktomvri kato malko padnat temperaturite. No daje i pres liatoto tezi mosotove sa vurhu "open water" ima neprekusnat breeze ot ocean i ne e tolkova zadusho kolkoto si mislish. Tova pone go znam ot opit. A za tail of the dragon milslia che triabva da zemem trailer za motorite. Pomisli si samo 600 mili vuv kolat kolko e izmoritelno, kamoli na kakuvto i da e motor. Ne kazvam ne vuzmojno, no sus sigurnost ne e nai goliamoto udovolstvie!
-
az dosega ne biah vijdal mainstream production bike samo sus 1 sedalka....moje da e tam i da ima cover (cowling) ama niama da e udobno sus sigurnost... prosto ne e neshto naturalno za povecheto naked bikes... a i cenata e debela....kofti....
moje i da e prototipna snimka no zashto togava na website-a na suzuki e sushtiat i na spomenavat nishto za prototip ?!?!!? stranna rabota.
moje i da e prototipna snimka no zashto togava na website-a na suzuki e sushtiat i na spomenavat nishto za prototip ?!?!!? stranna rabota.
-------------------------------------------------
"...coming up on the Clock Channel ..... Six O'Clock..."
-
tva ti prilicha na cruiser? a tova za ednata sedalnka ne ti pravi vpechatlenie? sega zabaliazah che ima samo edni foot pegs taka che ....zadna sedalka niama....super stranno mi se struva... tva na koi jenen muj jena mu shte mu pozvoli da si kupi motor bez zadna sedalka? te ne che se voziat ama e edin vid izvinenie che niakoi den ako ima vreme ako vremeto e hubavo....abe izvinenie pred jenata che e opravdana pokupka do niakakva stepen...
-------------------------------------------------