Сигурно защото става въпрос за различни размери?krilia написа:на мен ми поискаха 170лв/бр.![]()
...питанка - зимни гуми!
-
Ми да се изкажа и аз. Миналата седмица обух королката с 4 чистонови Гиславед Еврофрост2 силика, нямаше моя размер (185 / 65 / 14) Нордфрост3 та за това ( до колкото разбрах този размер не се произвежда въобще във вариянт нордфрост). Гумата е малко по твърда от норд фроста и предполагам че ще се износва по малко при топло време от нордфрост- а, които са доста меки. За сега не мога да кажа дали съм доволен или не щото тук в Русе от месец е едно лято и пътищата са съвсем сухи. Прави ми впечатление че са по шумни от летните които махнах ( Вредщайн Т трак). Цената беше 82 лв. с монтажа, производството - Словашко, а дота от февруари месец тази година. Като падне малко снежец ще пиша пак за впечатления.
е то от тази година е някак неестествено да се дават отзиви. По-скоро тестове на летните гуми 
NOKIAN зимни се оказаха супер тихи. Поне затова мога да кажа.
Само така и в този живот не намерих гумаджии, които да балансират перфектно. Винаги трябва човек да се върне 2 пъти за рекламация, докато изчистят всяка вибрация.
За София бих приел препоръки!

NOKIAN зимни се оказаха супер тихи. Поне затова мога да кажа.
Само така и в този живот не намерих гумаджии, които да балансират перфектно. Винаги трябва човек да се върне 2 пъти за рекламация, докато изчистят всяка вибрация.
За София бих приел препоръки!
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com